Mile Ćulibrk
Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Harry in Meghan se morata vrniti v Anglijo

11. 2. 2020; 05.00
Avtor: K.M.
Princ Harry in Mehgan Markle

Princ Harry in Mehgan Markle foto: Profimedia

Angleška revija Hello, ki je znana po preverjenih informacijah o kraljevi družini, poroča, da se bosta morala princ Harry in njegova žena Meghan Markle skupaj s prvorojencem Archijem že zelo kmalu vrniti v Anglijo. Razlog!?

Kljub temu, da več ali manj že od decembra, Harry je vmes nekaj tednov moral preživet v Angliji, zakonca živita v Kanadi, njunih obveznosti povezanih s kraljevo družino še ni konec. Uradno bosta z opravljanjem svojih nalog prenehala šele v mesecu aprilu, zato se morata zdaj na zahtevo kraljice Elizabete vrniti v Anglijo. 

Kljub temu, da se v Kanadi več ali manj skrivata pred mediji, ki vsake toliko izbrskajo zgolj informacijo o njunih aktivnostih, ob tem pa ne poskrbijo za fotodokaze, se bosta morala že naslednji mesec soočiti z britanskimi mediji in s svojimi družinskimi člani. Na zahtevo, ali pa bolj milo rečeno prošnjo, kraljice Elizabete, se morata marca vrniti v Anglijo in se 10. marca udeležiti slovesnosti v počastitev skupnosti narodov (The Commonwealth Service) , skupnosti 53 samostojnih suverenih držav, ki so bile skoraj vse del nekdanjega ozemlja Velike Britanije oziroma del kolonih britanskega imperija. 

Odločitev niti ni tako zelo presenetljiva, saj naj bi Harry in Megan tudi po koncu opravljanja dolžnosti v sklopu kraljeve družine, nadaljevala z določenem delom znotraj skupnosti narodov. Vsi Britanci pa z nestrpnostjo čakajo, kakšna bo dinamika odnosov znotraj kraljeve družine na cerkvenem obredu in samo slovesnosti. 

prejšnji članek
Anna Paynich: S tantričnimi vajami obudite zaljubljenost
Zdravje
Anna Paynich: S tantričnimi vajami obudite zaljubljenost
naslednji članek
Zakaj bi morali obiskati Črno goro?
Svet slavnih
Zakaj bi morali obiskati Črno goro?
#nasazenazenska
nasazenazenska