ženska Dobra karma

To so značilnosti ljudi, ki so rojeni aprila

Simon Kukec Svet24.si

Ste ga videli? Na lastno pest je zapustil ...

jankovic ceferin bobo 2 Reporter.si

Zoran Janković svojega nekdanjega odvetnika ...

Janša kongres govor Svet24.si

Janša napada, NSi zadevo prepušča ...

20200219-00990349 Necenzurirano

Med epidemijo še čistka v policiji

Boris in Sebastian Cavazza Odkrito.si

Kri ni voda

MIHA ROBNIK na crnem 5 Njena.si

MasterChef: To se je zgodilo, ko je javno razgalil...

Skrita vloga zvezdnika v seriji Dobri zdravnik
| V.M.

Skrita vloga zvezdnika v seriji Dobri zdravnik

Dobri zdravnik, Good Doctor, Freddie Highmore, Pop TV

Freddie Highmore, ki v seriji Dobri zdravnik upodablja avtističnega kirurga dr. Murphyja, ima v celotni zgodbi pravzaprav veliko večjo vlogo, kot se zdi na prvi pogled. Freddie namreč ni le igralec, temveč tudi scenarist, učitelj, študent, glas prezrtih in ne razumljenih …

Igralec Freddie Highmore sodelovanja v seriji Dobri zdravnik ne jemlje kot zgolj še eno vlogo, ki jo bo prištel imenom v kariernem solpiču dosežkov. Freddie namreč do serije čuti veliko odgovornost in ljubezen, zato niti ni tako presenetljivo, da se je nadarjeni igralec aktivno vključil v nastajanje zgodbe in pričel sodelovati tudi kot scenarist. Kot je pojasnil pred dnevi, slednje zanj predstavlja zelo veliko osebno zadovoljstvo.

Foto: Profimedia - Freddie Highmore

Highmore je že pred časom dejal, da je vseskozi študent svojega lika, izven igralske vloge pa serijo dojema še dandanes, saj stremi k temu, da s svojim poglobljenim delom pomaga ljudem razširiti obzorja ter uvideti, kako veliko, dragoceno in raznoliko bogastvo skrivajo v sebi avtisti.

Da bi bila upodobitev avtista čimbolj realistična, sta se tako Freddie kot scenarist in producent David Shore posvetila intenzivnemu preučevanju avtizma. No, Freddie se je pravzaprav bolj kot v študijske zapise poglabljal v svojo okolico. Okoli sebe ima namreč najboljše inštruktorje, saj so ljudje z avtizmom že nekaj let del njegovega življenja.