mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Atraktivno Anezi zavrnili na izboru pesmi za Evrovizijo

28. 2. 2020; 10.00
Avtor: V.M.
anezi

Anezi foto: Menart

Anezi, ki jo smo jo spoznali v šovu Sanjski moški, marljivo kuje glasbeno kariero. Nedavno je ustvarila pesem Radoznala budalo, s katero se ji navkljub talentu, prepoznavnosti in trudu ni uspelo uvrstiti na izbor pesmi za Evrovizijo.

Anezi je karizmatična glasbenica, ki je na Hrvaškem nase opozorila v dveh resničnostnih šovih. Najprej je sodelovala v šovu Big Brother, leta 2018 pa je prestopila tudi prag vile šova Sanjski moški, v katerega je bila pravzaprav povabljena kot ednina izmed 19-ih deklet.

Anezi foto: Menart

Svetlolaska je sodelovanje na malih ekranih skušala vnovčiti pri snovanju glasbene kariere. Z energično pesmijo Radoznala budalo se je tako želela uvrstiti na Doro – izbor pesmi za Evrovizijo, a ji slednje žal ni uspelo navkljub izvrstnim napovedim evrovizijskih navdušencev. Kaj si o slednjem misli Anezi, lahko preverite v spodnjem videu, tekom katerega je pevka strnila svoj pogled na dogajanje.

Pesem obogatila z atraktivnim videospotom

Anezi je pri ustvarjanju pesmi Radoznala budalo prvič sodelovala s skladateljem Goranom Dizdarevićem iz Sarajeva, ki je avtor skladbe, pevka pa je soavtoica besedila, medtem ko se Boris Đurđević tokrat podpisuje le pod aranžma. Pesem, ki je bila v celoti posneta v Sarajevu, je hitrejših ritmov, dotakne pa se življenjske tematike, za katero je Anezi v smehu povedala: „Malo je oseb, ki tega niso doživele.“

Anezi foto: Menart

Videospot je Anezin produkcijsko najbolj zahteven do sedaj, saj v njemu ne manjka postprodukcijskih efektov. Video je režiral Dario Radusin s katerim je Anezi že sodelovala.

Z novo skladbo Anezi nadaljuje z akustičnimi projekti vendar tokrat v tamburaškem aranžmaju, premiera videa za novo vezijo skladbe bo že v ponedeljek, 2. marca.

prejšnji članek
Špela Grošelj je bila kar naenkrat videti drugače
Svet slavnih
Špela Grošelj je bila kar naenkrat videti drugače
naslednji članek
Jasna Kuljaj se je spravila na njo
Svet slavnih
Jasna Kuljaj se je spravila na njo