svoboda, veselje, sreča Dobra karma

Osupljive misli o obilju in načini, ki ga ...

Simon Kukec Svet24.si

Ste ga videli? Na lastno pest je zapustil ...

jankovic ceferin bobo 2 Reporter.si

Zoran Janković svojega nekdanjega odvetnika ...

klop, klopi Svet24.si

Najbolj nevarna "zverina" v Sloveniji prebujena in...

20200219-00990349 Necenzurirano

Med epidemijo še čistka v policiji

Boris in Sebastian Cavazza Odkrito.si

Kri ni voda

MIHA ROBNIK na crnem 5 Njena.si

MasterChef: To se je zgodilo, ko je javno razgalil...

Atraktivno Anezi zavrnili na izboru pesmi za Evrovizijo
| V.M.

Atraktivno Anezi zavrnili na izboru pesmi za Evrovizijo

Anezi, Menart

Anezi, ki jo smo jo spoznali v šovu Sanjski moški, marljivo kuje glasbeno kariero. Nedavno je ustvarila pesem Radoznala budalo, s katero se ji navkljub talentu, prepoznavnosti in trudu ni uspelo uvrstiti na izbor pesmi za Evrovizijo.

Anezi je karizmatična glasbenica, ki je na Hrvaškem nase opozorila v dveh resničnostnih šovih. Najprej je sodelovala v šovu Big Brother, leta 2018 pa je prestopila tudi prag vile šova Sanjski moški, v katerega je bila pravzaprav povabljena kot ednina izmed 19-ih deklet.

Foto: Menart - Anezi

Svetlolaska je sodelovanje na malih ekranih skušala vnovčiti pri snovanju glasbene kariere. Z energično pesmijo Radoznala budalo se je tako želela uvrstiti na Doro – izbor pesmi za Evrovizijo, a ji slednje žal ni uspelo navkljub izvrstnim napovedim evrovizijskih navdušencev. Kaj si o slednjem misli Anezi, lahko preverite v spodnjem videu, tekom katerega je pevka strnila svoj pogled na dogajanje.

Pesem obogatila z atraktivnim videospotom

Anezi je pri ustvarjanju pesmi Radoznala budalo prvič sodelovala s skladateljem Goranom Dizdarevićem iz Sarajeva, ki je avtor skladbe, pevka pa je soavtoica besedila, medtem ko se Boris Đurđević tokrat podpisuje le pod aranžma. Pesem, ki je bila v celoti posneta v Sarajevu, je hitrejših ritmov, dotakne pa se življenjske tematike, za katero je Anezi v smehu povedala: „Malo je oseb, ki tega niso doživele.“

Foto: Menart - Anezi

Videospot je Anezin produkcijsko najbolj zahteven do sedaj, saj v njemu ne manjka postprodukcijskih efektov. Video je režiral Dario Radusin s katerim je Anezi že sodelovala.

Z novo skladbo Anezi nadaljuje z akustičnimi projekti vendar tokrat v tamburaškem aranžmaju, premiera videa za novo vezijo skladbe bo že v ponedeljek, 2. marca.