Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490
Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih žuriral: "Nosil sem lasulje, da me ne bi prepoznali"

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Po operaciji prsi sledila popolna preobrazba

3. 3. 2020; 07.00
Avtor: V.M.
hana-rodić

Hana pravi, da zaradi majhnih prsi ni bila samozavestna. foto: RTL

Hana Rodić se je od obdobja, ko je sodelovala v šovu Sanjski moški, povsem spremenila. Ob strani ji je vseskozi stal Goran Jurenec, ki ji je pomagal, da je izgubila lepo število kilogramov.

Hana Rodić, ki je po šovu osvojila srce Sanjskega moškega Gorana Jurenca, je danes milo rečeno neprepoznavna. Mladenka si je v minulem obdobju postopoma posvetlila lase in postala svetlolaska, shujšala 10 kilogramov, si iz ustnic odstranila polnilo, v Turčiji prestala lepotno operacijo prsi in si telo okrasila z dvema tetovažama. Za namenček ne zahaja več v solarij, ne nosi umetnih trepalnic in ima precej krajše nohte.

Hana v času snemanja šova Sanjski moški. foto: RTL

»Naredila sem takšne prsi, kot sem si jih od nekdaj želela in mislim, da je to idealna velikost glede na moje telo. Prej sem imela košarico B in s to velikostjo nisem bila zadovoljna. Mislim, da je bil to eden izmed razlogov, zaradi katerega sem bila vedno brezhibno naličena. Ličila so mi dala ženstvenost in dodatno samozavest, ki so jo zniževale majhne prsi. Zdaj sem ponosna lastnica štirice,« je za hrvaške medije pojasnila Hana, ki trdi, da je na ženski najbolj seksi ravno samozavest.

Hana Rodić po operaciji. foto: RTL

Ob vsem tem si je Hana zamislila še dve tetovaži. Na roki ima namreč tatu dveh cvetlic, na levi nogi pa modro misel v angleškem jeziku: 'Keep your eyes on the stars, but your feet on the ground', kar v prevodu pomeni 'Usmeri svoje oči proti zvezdam, ampak ohrani svoje noge trdno na tleh.'

Hana Rodić foto: RTL

Hana je navdušena nad svojimi novimi dojkami. foto: RTL

»Ta citat sem izbrala, ker se je odvil premik v moji karieri, rada bi ostala enaka in želela sem imeti nekaj, kar me bo vsak dan spomnilo na to, da se ne smem spremeniti,« je pojasnila Hana in dodala, da je odkar je v razmerju z Goranom, postala top model.

Po celotni preobrazbi je Hana videti takole ... foto: RTL

prejšnji članek
Ana Praznik zaskrbljena nad odkrivanjem težkih razmer
Svet slavnih
Ana Praznik zaskrbljena nad odkrivanjem težkih razmer
naslednji članek
Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za torek?
Horoskop
Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za torek?