profimedia-0840008601
Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v nekaj letih skopnela

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Sum konflikta interesov na ministrstvu: nov zakon po željah glavnega svetovalca

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Nuša Rojs v igralske vode?

5. 3. 2020; 10.00
Avtor: V.M.
1_nuša rojs

Nuša Rojs foto: osebni arhiv

Nuša Rojs v videospotih zlahka zdrsne v like, ki so del pripovedovane glasbene zgodbe. Navdušenje nad igro je veliko, zato se že spogleduje z novimi cilji …

Nuša Rojs marljivo kuje železo, ki je postalo vroče zlasti po sodelovanju v šovu Sanjski moški. Javnost je tako pred dnevi presenetila z novo pesmijo Dvojka, ki prinaša s seboj nekoliko hudomušno sporočilo.

Ni pa glasba edino področje, kjer se vidi Nuša. Vse bolj jo namreč zanima tudi igra, s katero se sicer srečuje tudi v svetu glasbenih zgodb.

»Sem zelo čustvena in lahko se poistovetim ne samo z ljudmi, različnimi situacijami temveč tudi z naravo in živalmi. To mi pomaga, da se lahko vživim v vsako vlogo. Resnično želim razumeti vlogo v katero se postavim in dovolim, da me prevzamejo občutja do vloge, katero igram. Vsaka pesem je zgodba in ko jo pojem jo občutim na lastni koži in o njej pripovedujem oziroma jo želim odpeti na način, da bi tudi poslušalci občutili. Vsi smo igralci in igramo različne vloge v življenju. Nekateri si dovolimo pokazati, kdo smo in igrati pravega sebe, se preleviti na svojo željo z namenom rasti v drugačne vloge, ki smo jih zagotovo vsi občutili v življenju. Nekateri pa samo igrajo, da skrijejo pred drugimi, kdo so v resnici, ker sami sebe ne sprejemajo in se bojijo, da če bodo to, kar so, ne bodo sprejeti in ljubljeni niti od drugih. Čeprav sem še sama nedolgo nazaj verjela, da so čustva moja najšibkejša točka in sem jih tudi jaz skrbno skrivala, sem spoznala, da so čustva resnično nevidni zavezniki uspešnih vizionarjev. Ko jih sprejmeš in spoznaš, jih lahko začneš razvijat in usmerjat v karkoli,« pojasnjuje Nuša in iskreno priznava, da bi se v prihodnosti rada preizkusila tudi v kakšnem gledališču ali filmu, ne samo v svojih videospotih.

Nuša Rojs

Nuša Rojs foto: osebni arhiv

prejšnji članek
Bojan Emeršič se je odzval na obtožbe seksizma
Svet slavnih
Bojan Emeršič se je odzval na obtožbe seksizma
naslednji članek
Novo dekle Nicolasa Cagea mlajše od njegovega sina
Svet slavnih
Novo dekle Nicolasa Cagea mlajše od njegovega sina