profimedia-0808999589
Svet24.si

Umrl komaj 15-mesečni sin slavnega MMA borca

1683742182-dsc7277-01-1683742078866
Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne zaslužke. Zakaj jih Klemen Jaklič skriva?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Goran in Hana znova v šov

6. 3. 2020; 07.00
Avtor: V.M.
hana-in-goran

Hana in Goran foto: RTL

Potem ko so ugasnile kamere šova Sanjski moški, sta Hana in Goran znova stopila pod žaromete. Tokrat sta se za cilj borila z ramo ob rami.

Šest mesecev po koncu šova Sanjski moški, je RTL razkril novico, da se Goran Jurenec in Hana Rodić vračata na male ekrane. Tokrat v vlogi para, ki se bo skupaj z drugimi kandidati potegoval za naziv Super par. V resničnostno oddajo sta se prijavila z upanjem, da ju bo izkušnja še bolj povezala ter da bosta drug drugega spoznala v nekoliko drugačnih, stresnih okoliščinah. Parček je v šovu pritegnil veliko pozornosti, prav kmalu sta namreč postala glavna tema pogovorov tako v šovu, kot med gledalci.

In kako na minulo izkušnjo gleda Hana? »Nisem se najbolje znašla. Nisem bila psihično dovolj pripravljena. Na vse skupaj sem gledala skozi rožnata očala,« je za hrvaško revijo pojasnila Hana in priznala, da jo je izkušnja razočarala, saj si je vse skupaj predstavljala precej drugače. »Želela sem, da javnost spozna Gorana še v drugi luči, da ljudje vidijo, kakšen je, ko je sproščen, iskren, potrpežljiv in kako prijeten smisel za humor ima. Želela sem, da vidijo, da sva normalen par, željan izzivov in zabave. Nisem pa pričakovala, da naju bodo tam pričakale zahtevne igre in zakulisne spletke …« je pojasnila mladenka in dodala, da sta se tekom drugega šova naučila, da morata bolj prisluhniti drug drugemu ter da sta se v realni svet vrnila veliko bolj srečna in povezana.

Hana in Goran v šovu Superpar

Hana in Goran v šovu Superpar foto: RTL

prejšnji članek
Najini mostovi: Znova skupaj po razkritju dolgoletne skrivnosti
Svet slavnih
Najini mostovi: Znova skupaj po razkritju dolgoletne skrivnosti
naslednji članek
Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za petek?
Horoskop
Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za petek?