profimedia-0840008601
Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v nekaj letih skopnela

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Anezi žaluje: 'Počivaj v miru …'

7. 3. 2020; 08.00
Avtor: V.M.
anezi

Anezi foto: RTL

Pevka Anezi, ki smo jo spremljali v resničnostni oddaji Sanjski moški, žaluje za dobro prijateljico, ki jo je spoznala v šovu Big Brother.

V minulih dneh se je v 49. letu starosti poslovila udeleženka zadnje sezone hrvaškega šova Big Brother. Dubravka Ujević Veron je po besedah prijateljice umrla naravne smrti.

Anezi je vest močno razžalostila, saj sta dekleti v zadnjih dveh letih spletni trdne prijateljske vezi. »Počivaj v miru, draga prijateljica! Big Brother šov mi je v življenje prinesel veliko lepega, med drugim tudi prijateljstvo z Dudom, ki je ostalo pristno tudi v zunanjem svetu. V teh dveh letih me je znala tako zelo nasmejati, razveseliti, mi pomagati in svetovati. Bilo je obojestransko in bilo je lepo. Hvaležna sem, ker me je bog blagoslovil s takšnim prijateljstvom in ker sem imela čast, da mi svojo dušo razkrije tako svojevrstna ženska,« je Anezi strnila misli v zapis na družbenem omrežju, poleg katerega je dodala srčno fotografijo, ki je nastala v času, ko sta prijateljici prekipevali od sreče in življenjske energije.

prejšnji članek
Zvezdnik Najinih mostov ima dvojnika!
Svet slavnih
Zvezdnik Najinih mostov ima dvojnika!
naslednji članek
Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za soboto?
Horoskop
Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za soboto?