pirc musar bql
Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu Roka Piletiča

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Slovenski športnik že 11 dni zaprt v karanteni

9. 3. 2020; 07.00
Avtor: K.M.
pogacar1

Tadej Pogačar foto: Instagram/Tadej Pogačar

Koronavirus vpliva tudi na slovenske športnike. Zaradi virusa je že 11 dni v karanteni slovenski kolesar Tadej Pogačar.

"Danes smo 9. marca 2020 in danes je enajsti dan, ko sem zaklenjen v "svojo" hotelsko sobo. V resnici ni samo moja, saj si jo delim s članom ekipe Erikom Bystromom. Kdo bi si mislil, da bodo šle stvari tako daleč in se bodo tako zakomplicirale?" 

Na tekmi v Dubaju so namreč sta namreč dva člana ekipe zbolela, pri njima so potrdili nov koronavirus. Tadej je zapisal, da so dobili ukaz, da morajo ostati zaklenjeni v svoje zobe in tam ostati, dokler se stvari ne umirijo in dokler za virus ne bodo testirani vsi v hotelu. "V soboto smo dobili rezultate, oba s sostanovalcem sva negativna. Bil sem optimističen, saj sem upal, da nas bodo spustili iz hotela in da bom lahko šel domov. Na žalost so testi pokazalo nove bolnike in zato moramo ostati v sobah, dokler ne dobimo rezultatov drugih testov. Moj test je bil sicer negativen, a so se odločili, da vseeno upoštevamo navodila ministrstva za zdravstvo - kar pomeni štirinajstdnevno karanteno."

Dodal je, da je hotel na srečo višjega ranga, kar pomeni, da so tudi sobe nekoliko bolj prostorne in imajo tudi velike balone. "Življenje mora biti prilagojeno na dano situacijo in hitreje kot to sprejmemo, lažje nekdo funkcionira in živi v takšnem prostoru."

prejšnji članek
Raiven ni več videti tako
Svet slavnih
Raiven ni več videti tako
naslednji članek
Meghan, Harry, Kate in William spet skupaj v javnosti
Svet slavnih
Meghan, Harry, Kate in William spet skupaj v javnosti