zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Salome zaradi koronavirusa doživlja srhljivko

10. 3. 2020; 11.00
Avtor: V.M.
salome

"Če imaš fokus, lahko dosežeš vse." foto: Mare Milin

'Sliši se kot odlomek iz največje srhljivke,' razmišlja Salome, ki se zaveda, da se je v hudi stiski znašlo mnogo posameznikov, ki so zaradi posledic koronavirusa nenadoma izgubili delo.

Zaradi preventivnih ukrepov in preprečevanja širjenja novega koronavirusa se množično odpovedujejo predstave, koncerti in drugi dogodki, ki predstavljajo organizatorjem in nastopajočim vir dohodka. Nastala kriza kakopak ni udarila po žepu le umetnikov, črn scenarij doživljajo tako mali, kot večji podjetniki, ki so zaradi nenadnega vpliva bolezni ostali brez naročil.

Težavo je na družbenem omrežju javno izpostavila Salome, ki odkrito priznava, da se bo, v kolikor hitro ne najde druge službe, znašla na cesti.

»Ne vem, ali je čas za iskanje nove službe, niti kako naprej. Enostavno ne vem več kaj narediti, verjamem pa da v tem nisem edina. Zapreti s.p. ali ne zapreti? Predstave se odpovedujejo, državo pa to ta trenutek niti ne zanima. Glava me boli od napenjanja možganov. Išči službo Salome ali pa boš kmalu na cesti. Sliši se kot odlomek iz največje strahljivke. Mogoče kdo rabi v Ljubljani ali okolici kakšno delavko, iščem kakršnokoli delo, da prestanem to koronavirus krizo. Ne bi rada zapirala s.p.-ja in če kdo ponuja kakšno delo, mi pišite prosim v privat sporočilo. Hvala!«

prejšnji članek
Mojca Funkl trenirala tudi, ko ni zmogla več
Resničnostni šovi
Mojca Funkl trenirala tudi, ko ni zmogla več
naslednji članek
Jernej Tozon pokazal svojo izbranko
Svet slavnih
Jernej Tozon pokazal svojo izbranko