Mile Ćulibrk
Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Jutranja ptica: Takšna je Leyla zasebno

12. 3. 2020; 08.30
Avtor: V.M.
Öznur Serçeler

Öznur Serçeler foto: POP TV

Glasba je njena prva ljubezen …

Turško gledališko in televizijsko igralko ter model Öznur Serçeler smo na naši televiziji spoznali v seriji Ko zadiši ljubezen in Pohlepna gospa Fazilet, ravno v teh dneh pa jo lahko spremljamo tudi v nanizanki Jutranja ptica, kjer upodablja čedno Leylo, starejšo sestro glavne junakinje zgodbe.

Öznur se je v svet turških serij podala šele pred devetimi leti, pred tem se je namreč posvečala glasbi in umetnosti. Mladenka ima univerzitetno glasbeno izobrazbo, izkušnje pa je kalila v mladinskem orkestru, s katerim je nastopala tudi v Berlinu.

Čeprav je glasba njena prva ljubezen, zadnja leta njeno srce bije za igro. Kot je pojasnila v klepetu za znano turško revijo, se nahaja v obdobju, ko svojo energijo usmerja v kovanje kariere. »Zadovoljna sem, mirna, vesela. V mojem življenju je vse tako, kot mora biti. Sem v obdobju, ko se osredotočam na to, kar želim početi, usmerjam se v uresničevanje zastavljenih ciljev. Dajem vse od sebe, da bo jutrišnji dan še lepši, kot je bil današnji,« je pojasnila čedna igralka.

Igralka je po duši umetnica.

prejšnji članek
Ženin - najbolj šik moški na poroki
Moda&Lepota
Ženin - najbolj šik moški na poroki
naslednji članek
Sanjski moški: Nikolina tik pred poroko z neznancem!
Svet slavnih
Sanjski moški: Nikolina tik pred poroko z neznancem!