stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Iva Krajnc Bagola zdaj v vlogi tarapevtke

15. 3. 2020; 09.00
Avtor: K.M.
Iva Krajnc Bagola 1

Iva Krajnc Bagola foto: Marko Vavpotič, M24.si

Za priljubljeno igralko so številni filmski in gledališki projekti, zdaj pa se po dolgem času vrača tudi na male ekrane.

Na Planetu bo že v ponedeljek, 23. marca, prvič na sporedu nova serija Srečno samski. Serija s terapevtskim učinkom je humoristična drama, v glavnih vlogah pa igrajo Živa Selan, Matej Puc, Aleksandra Balmazović, Iva Krajnc in Primož Vrhovec. 

Planet v sodelovanju s produkcijsko skupino Mangart predstavlja novo tv-serijo Srečno samski, ki bo raziskovala aktualne tematike medosebnih odnosov v sodobnih spreminjajočih se družbenih standardih. Serija s terapevtskim učinkom je humoristična drama, ki stoji na psiholoških temeljih in nastavlja zrcalo slovenski družbi na področju ljubezni in odnosov. Serija bo obsegala 12 delov.

Zasedba nove slovenske serije Srečno samski foto: Planet TV

Glavna lika sta Maja in Peter, ki ju igrata Živa Selan in Matej Puc. Navzven živita sanjsko življenje, a med njiju se vrinejo težave v poslu in pri načrtovanju naraščaja. Na poti reševanja svojega zakona obiskujeta terapije, kjer spoznata pestro druščino, predvsem pa različne čustvene odnose. Majina starejša sestra Vida, ki jo igra Aleksandra Balmazović, se na primer najbolj posveča svoji karieri in partnerje menja kot po tekočem traku, tu je tudi šarmantni detektiv Denis (Andrej Murenc), ki se v terapevtsko skupino vključi pod krinko, žurerka Sonja (Sara Dirnbek), ki na spletu živi retuširano življenje, zasebno pa je nesrečna, preprost Srečko (Luka Cimprič), ki še vedno živi z mamo na domači kmetiji, a bi si rad našel punco, in samohranilka Fani (Tijana Zinajić), natakarica, ki ne prenaša filozofiranja in razmišlja racionalno.



Terapije vodita Bernard in Vida (Primož Vrhovec in Iva Krajnc). Zasebno imata odprto zvezo, poklicno pa on na poti do zdravega odnosa med dvema zagovarja predvsem oblikovanje samostojne osebnosti, medtem ko ona izhaja iz predpostavke, da le ljubezen med dvema posameznikoma predstavlja vezivo in temelj za zanesljivo zvezo.

prejšnji članek
Pozor! Ob polnoči se ugaša javni potniški promet
Svet slavnih
Pozor! Ob polnoči se ugaša javni potniški promet
naslednji članek
Zvezdnik serije Najini mostovi bodri javnost
Svet slavnih
Zvezdnik serije Najini mostovi bodri javnost
#nasazenazenska
nasazenazenska