Rusko veleposlaništvo
Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Werner razveseljuje oboževalce tudi v času karantene

18. 3. 2020; 02.17
Avtor: T. R.
1_werner

foto: Boštjan Tacol

Legendarni slovenski pevec se je odločil, da bo v teh težkih časih, ko ostajamo doma zaradi novega koronavirusa, vsak večer med svoje oboževalce širil pozitivo!

''Dragi prijatelji! Vse kar rabimo je to, da smo doma, na varnem z družino in s tem ne ogrožamo drugih,'' sporoča svojim oboževalcem in se ob tem zahvaljuje ''prodajalkam, ki nas prenašajo v trgovinah, vsem medicinskim sestram, zdravstvenim delavcem, ki so tukaj neusmiljeno za nas ... na prvi bojni črti ... od srca hvala vsem, ki nesebično pomagate in se izpostavljate za nas ... moj poklon.''

Slovenski pevec, ki je pred kratkim obeležil zavidljivo 30-letnico delovanja in ob tem izdal tudi nov album LOM, pa se je odločil, da v teh težkih časih, ko Slovenci zaradi novega koronavirusa ostajamo doma, med nas širi svetlobo in pozitivo. Kako? ''V živo bom na svojem družbenem omrežju Facebook vsak večer ob 20.30 uri, do konca tedna, širil svetlobo in pozitivo z eno izmed svojih pesmi, vi pa boste čez dan izbrali katera bo ...'', je zapisal in dodal, da naj moč glasbe zdravi in združuje ljudi. 

Njegov poklon Slovencem pa je le del priprav na spektakle, ki so pred legendarnim glasbenikom. ''Vidimo se 16. oktobra v Mariboru in 13. novembra v Ljubljani - obljubim vam, da bomo takrat zažurali dvojno,'' je pred časom namreč sporočil svojim oboževalcem in dodal, da naj pazijo nase in na svoje zdravje, saj da se kmalu vidijo. Danes in vse prihodnje večere ob 20.30 uri na njegovem Facebooku, oktobra in novembra pa v živo!

prejšnji članek
Z jogo do boljšega spanca
Zdravje
Z jogo do boljšega spanca
naslednji članek
Med epidemijo bodite še posebej pozorni na spletno varnost otrok
Zdravje
Med epidemijo bodite še posebej pozorni na spletno varnost otrok