profimedia-0840008601
Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v nekaj letih skopnela

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Sum konflikta interesov na ministrstvu: nov zakon po željah glavnega svetovalca

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Uroš Zorman: Izpolnil sem svoje sanje

19. 3. 2020; 09.00
Avtor: K.M.
Uroš Zorman in Dean Bombač

Uroš Zorman foto: alesfevzer.com

Eden izmed najuspešnejših slovenskih rokometašev, ki je v karieri osvojil skoraj vse, kar se osvojiti da. Ob tem pa pravi, da je izpolnil svoje sanje.

40-letni Uroš Zorman se je pred meseci tudi uradno poslovil z rokometnega parketa. V svoji bogati karieri je dosegel veliko, leta 2004 je s slovensko reprezentanco osvojil srebrno medaljo na evropskem prvenstvu in istega leta nastopil tudi na olimpijskih igrah, kar štirikrat je postal evropski klubski prvak. Slovenski športnik pa je štiri zmage dosegel tudi v zasebnem življenju. Prvo z ženo Katjo in naslednje tri z rojstvom dveh sinov in hčere. O njegovi karieri in življenju pa si lahko zdaj preberete tudi v čisto sveži biografiji Uroš Zorman: tako, kot sem rekel, pod katero se je kot avtor podpisal Lojze Grčman, izšla pa je pri založbi Vida. 


Biografijo lahko kupite >>TUKAJ<<, saj je že na voljo v spletni trgovini založbe in si z njo v trenutnem obdobju krajšate čas.
 

Uroš Zorman: tako, kot sem rekel foto: Založba Vida

"V karieri sem izpolnil svoje sanje. Športnik nikoli ne more biti zadovoljen s sabo. Vselej želi več. A če se ozrem nazaj na kariero, moram biti vsekakor več kot zadovoljen. Vesel sem, da je športniku iz majhne Slovenije uspelo vse to. Ponosen Slovenec sem, hkrati pa sem dokaz, da ni toliko pomembno, od kod prihajaš, ampak kaj sam narediš s svojim talentom," je v biografiji iskreno priznal nekdanji slovenski rokometaš. 

Biografija je sicer avtorizirana s strani Zormana, nastajala pa je v sodelovanju z Uroševimi prijatelji, soigralci, trenerji in družino, ki so delili svoje misli o njegovi karieri in življenju.

prejšnji članek
POZOR: Od polnoči veljajo te omejitve gibanja
Svet slavnih
POZOR: Od polnoči veljajo te omejitve gibanja
naslednji članek
Neverjetna dobrodelnost Blaža Švaba
Svet slavnih
Neverjetna dobrodelnost Blaža Švaba