janja-lakner-anžin, boštjan-anžin Dobra karma

Slovenski televizijec v Beogradu na lastni koži ...

Isidro Brito Bruno Svet24.si

To je 20-letnik, ki je zabodel in ubil ...

peter ceferin pl Reporter.si

Megaškandal slovenskega pravosodja: odvetnik ...

neurje Svet24.si

Oranžno opozorilo za zahodno polovico države, ob...

splošna-bolnišnica-murska-sobota, respiratorji, ventilator, zdravstvo-dr Necenzurirano

Scenarij za drugi val katastrofičen, opreme pa ...

img-20200728-wa0014_A2P7VxD Odkrito.si

»To je prava balkanska celulitična rit!«

spela groselj Njena.si

Po nesreči Špela Grošelj spet v akcijo

Ljubezen po domače: Noseča voditeljica ostala brez doma
| N.N.

Ljubezen po domače: Noseča voditeljica ostala brez doma

Marijana Batinić, RTL

Marijano Batinić poznamo kot vedno nasmejano voditeljico hrvaškega šova Ljubezen na vasi. A zadnje dni njen obraz ne krasi nasmeh. Družini je potres uničil dom in jih pregnal na ulico … Zdi se, kot da smo se znašli v znanstveno fantastičnem filmu!'

Kot da strah pred koronavirusom ni bil dovolj, je v nedeljsko jutro Zagreba zarezal še potres in številnim uničil domove ter varno zavetje. Med njimi je tudi družina priljubljene voditeljice Marijane Batinić, ki je javnosti nekaj dni poprej razkrila, da bo znova postala mamica.

Kot je sporočila spletnim prijateljem na družbenem omrežju, tako kot mnogi, tudi sama še dolgo ne bo pozabila paničnega strahu, pogleda na kaos in pokanja zidov. V njihova življenja je namreč zarezale nadrealna situacija in jim uničila dom.

Foto: RTL - Marijana Batinić

»Še vedno ne vemo, če bo naše stanovanje vseljivo. Umaknili smo se na vas, v začasni dom, kjer bomo v osami do nadaljnjega,« je pojasnila voditeljica in nadaljevala, da so v potresu ostali brez strehe nad glavo, a so jim dobri ljudje pomagali, da so v samo nekaj urah dobili varno zavetje. »Upam, da je to uspelo tudi vsem vam, ki ste ostali brez svojega doma in da zaradi kaosa niste pozabili na nevarnost širjenja korone. Zdi se, kot da smo se znašli v nekem ubogem znanstveno fantastičnem filmu, ki se poteguje za nagrado Zlata malina. No, temu ni tako,« je žalostna Marijana, a hkrati hvaležna za vse dobre posameznike, ki v teh težkih časih dokazujejo, da je med nami obilje nesebičnih in pogumnih ljudi.

Marijana je v slovo vsem skupaj poslala virtualni objem ...