stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Sanjski moški je do uspehov prišel po tej poti …

26. 3. 2020; 07.45
Avtor: N.N.
Mijo Matić

Mijo Matić foto: POP TV

Sanjski moški Mijo Matić je dosegel mnogo osebnih ciljev. Tokrat spletnim prijateljem razkriva modrost, ki zanj predstavlja ključ do uspeha.

»Ne sledi meni. Naj ti bom za zgled, kako se lahko uspe, če slediš sebi,« je spletne prijatelje nagovoril Mijo Matić, ki svoj življenjski slog posveča skrbi za kondicijo in zdravo telo. Kot je pojasnil, v obdobju snemanja resničnostne oddaje Sanjski moški ni imel na voljo dovolj časa, da bi se posvečal treningom v tolikšni meri, kot poprej, a je kljub temu stremel k zastavljenim ciljem in poskušal ohraniti korak na začrtani poti.

Mijo Matić foto: rtl

»Snemanje šova Sanjski moški (Gospodin savršeni) je trajalo več tednov. Nisem tehtal hrane, niti si je nisem prinašal v posodicah. Treniral sem povprečno dvakrat na teden, redko trikrat, pogosteje izven telovadnice. V obdobju te poti sem spoznal, da najbližja pot do cilja vodi skozi lastne kreativne ideje ter da je eno, da neko stvar veš, drugo, pa da tako tudi živiš. Zato si zapomni, da so tvoje sanje in vera zgolj prah, če za vsem tem ne stoji akcija. »

prejšnji članek
Poskočni Dejan bogat zaradi mame
Svet slavnih
Poskočni Dejan bogat zaradi mame
naslednji članek
Gledalec zbolel zaradi Nuše Lesar?
Svet slavnih
Gledalec zbolel zaradi Nuše Lesar?