Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Življenjski slog
 

Ljubezen na vasi: Po tragediji sreča v nesreči

27. 3. 2020; 07.00
Avtor: N.N.
marijana-batinić

Marijana Batinić foto: RTL

Potem ko je družina noseče voditeljice po potresu ostala brez strehe nad glavo, so vendarle prejeli bolj vzpodbudno novico. Njihov dom ni za vedno izgubljen.

Voditeljica šova Ljubezen na vasi Marijana Batinić v teh dneh doživlja razgibano paleto čustev. Od veselja in radosti, ker bo postala mati, do žalosti, groze in obupa, ker se jim je v nekaj minutah življenje postavilo na glavo, do hvaležnosti in zavedanja, kako majhni smo v resnici.

Voditeljica šova Ljubezen na vasi bo poleti drugič postala mamica. foto: RTL

Tekom nedeljskega potresa je namreč tudi sama ostala brez doma, z družino so po zaslugi dobrih ljudi nameščeni na vasi, kjer čakajo na razplet dogodkov. Kot je Marijana sporočila na družbenem omrežju, pa so včeraj le dočakali prvo vzpodbudno novico. Strokovnjaki za statiko so ocenili, da bo stavba po gradbenih delih in adaptaciji varna za bivanje, kar pomeni, da njihov dom ni za vedno izgubljen.

»Morala sem z vsemi vami deliti te lepe novice, po katerih sem končno lahko zadihala. Hvala vsem za sporočila podpore! Poleg tega, da se zavedam lastne sreče v nesreči, pa tudi privilegija, se zavedam tudi dejstva, da je Zagreb z okolico poln ljudi, ki so izgubili svoje domove in ki se še mesece, morda celo leta ne bodo smeli vrniti tja, od koder so v mrazu in snegu uspeli pobegniti,« je strnila misli v zapis Marijana in povabila vse, da ljudem pomagajo po svojih močeh.

Marijana s hčerko. foto: RTL

»V tem zlu je prišlo na površje tudi tisto najboljše – človeškost in nesebičnost, zatorej poskusimo biti tudi sami ljudje, kakršne v teh dneh občudujemo.«

prejšnji članek
Slovensko oblikovalko napadli zaradi prodaje modnih mask
Svet slavnih
Slovensko oblikovalko napadli zaradi prodaje modnih mask
naslednji članek
Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za petek?
Horoskop
Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za petek?