favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zoran Dragić dobesedno pobegnil iz Španije

27. 3. 2020; 09.15
Avtor: K.M.
zoran dragic

foto: alesfevzer.com

Klub mu ni pustil oditi, a je slovenski košarkaš želel biti ob svoji družini.

Zoran Dragič je konec meseca januarja podpisal za špansko košarkaško moštvo, a jih je po dobrem mesecu igranja zadela karantena zaradi koronavirusa. Drargić je ostal ujet v Španiji, brez družine ali prijateljev. 

Pred desetimi dnevi je na družbenem omrežju zapisal: "Tako zelo pogrešam svojo družino, boljše bi bilo, če bi ta čas karantene lahko preživel z njimi. Verjemite mi, nikoli več ne bom gledal v telefon, televizor ali računalnik, ko bom z njimi, ženi pa sporočam, da lazanje ne bom jedel še tri leta." Ob tem pa je objavil fotografijo z ženo in fotografijo sina in hčerke. 

Klub je igralcem prepovedal, da zapustijo Španijo, saj liga uradno še ni končana. Kot je pred dnevi poročal Sportal, je celotna ekipa sicer opravila tudi test, ki so ga morali plačati, vsi pa so bili negativni. Kot je poročal Sportal, je bil Zoran Dragić zadnjih 14 dni zaprt v svojem stanovanju in je le dvakrat odšel v trgovino, ki pred karanteno ni imel opremljenega stanovanja z nujnimi potrebščinami, saj se je vanj šele preselil. Ker je bil v Španiji popolnoma sam, drugi igralci imajo ob sebi družino, je večkrat prosil, če se lahko vrne v Slovenijo, kupljeno je imel celot karto, a mu je generalni direktor kluba to prepovedal. 

RTV Slovenija je včeraj poročala, da je Dragić očitno našel pot domov, saj se je v večernih urah s še petdesetimi potniki v Ljubljano vrnil s posebnim letalom iz Madrida. Zdaj mora za 14 dni še v karanteno v Velenje, saj Španija velja za eno izmed najbolj rizičnih držav, potem pa bo lahko videl svojo družino. 

prejšnji članek
Smrt zaradi virusa tudi v družini Enriqueja Iglesiasa
Svet slavnih
Smrt zaradi virusa tudi v družini Enriqueja Iglesiasa
naslednji članek
Najbolj pristen posnetek Britney Spears
Svet slavnih
Najbolj pristen posnetek Britney Spears