polna luna Dobra karma

Pred polno luno in luninim mrkom nam bo marsikaj ...

horoskop_zodiak-astrologija Svet24.si

Horoskop za petek, 29. maja

HUAWEI_P40_0021 Svet24.si

Pet razlogov, zakaj izbrati Huawei P40 lite

pacient, pacientkal bolnik, koronavirus, bolnišnica Svet24.si

To so zadnji podatki glede števila okužb s ...

vila boštjan Necenzurirano

Obtoženi v aferi TEŠ6 skrili vile pred državo

jelena karleuša Odkrito.si

Ljubil naj bi jo znan turški igralec!

Patricija Lovenjak (1) Njena.si

Ljubezen po domače: Patricija povsem drugačna

Hana med karanteno do novega videza
| N.N.

Hana med karanteno do novega videza

Hana Rodić, RTL

Srčna izbranka Sanjskega moškega Hana Rodić preživlja karanteno v Berlinu. Za svojega Gorana je navkljub izolaciji do popolnosti urejena. Je na skrivaj obiskala strokovnjake ali se je znašla sama?

»Evo, pobarvana in urejena v tej karanteni. In da se razumemo, vse sem naredila sama. Nisem kontaktirala niti svojih kozmetičarjev, niti frizerjev. Vse tiste, ki pa česa ne znate narediti same, si lahko pomagate z lepotnimi vodiči na YouTubu,« je v Instagram zgodbi svoje zveste sledilke nagovorila Hana ter se hkrati dotaknila vse večje problematike kršenja pravil za preprečevanje širjenja pandemije novega koronavirusa.

Foto: Instagram story: Hana Rodić - Hana Rodić

»Dekleta, ne iščite kozmetičarjev in frizerjev, da bi vas uredili na črno. Drogerije so odprte, kar potrebujete, lahko kupite in naredite same,« je Hana spodbudila oboževalke in izpostavila problematiko ogrožanja zdravja s skrivnim obiskovanjem ponudnikov. Zaradi krizne situacije so namreč morali tudi lepotni saloni zapreti svoja vrata, kar pa predstavlja nevšečnost vsem tistim, ki nujno potrebujejo barvanje, striženje in ostalo lepotno nego.

»Veliko strank ne razume, čemu so pravzaprav izdani ukrepi. Ker so zaman iskale pomoč v salonu, se tako sedaj obračajo na ponudnike, ki storitev opravijo na skrivaj, na domu. Tega je vse več, tako da več kot očitno cveti posel na črno, medtem ko imamo uradni saloni zaprta vrata,« nam je zaupala kozmetičarka iz enega izmed slovenskih lepotnih salonov.