Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490
Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih žuriral: "Nosil sem lasulje, da me ne bi prepoznali"

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ali prisluškujejo Hajdinjaku

njena.si
njena.si njena.si
Življenjski slog
 

Mojca Mavec se te dni ukvarja predvsem z birokracijo

4. 4. 2020; 11.00
Avtor: Revija LizaMaja
bravnicar 3

Mojca Mavec foto: Mare Vavpotič/M24.si

Za nekatere so potovanja veliko veselje ali celo način življenja. Med njimi je tudi Mojca Mavec, ki je razkrila, kako se počuti zdaj, ko je gibanje tako omejeno.

Obiskovanje tujih dežel (pa tudi zanimivih kotičkov po Sloveniji) je vaša strast. Kako se počutite v teh časih, ko ne morete potovati oziroma imamo vsi omejeno gibanje?
Popotniki smo bili morda med prvimi, ki smo občutili posledice zaradi novega koronavirusa. Najprej prepovedi potovanj v centre epidemije, potem odpovedi letov, zdaj zapiranje meja. Saj ni težava samo, da imaš prirezana krila. Te dni se ukvarjam predvsem z birokracijo. Nekateri hoteli in predvsem letalske družbe ne vračajo denarja ali pa samo majhen delež le-tega. V tem mesecu sem založila veliko denarja. A obstaja tudi druga plat: odkrivam nove sprehode, virtualne. Vtipkaš Google zemljevidi in uživaš v satelitski sliki. Veliko muzejev in drugih institucij ponuja tudi virtualne ture. Ta teden sem bila že v Guggenheimu v New Yorku, jutri imam zmenek v Britanskem muzeju v Londonu. S prstom na zaslonu mobilnika. A končno si bom lahko v miru ogledala znameniti kamen iz Rosette.

prejšnji članek
Nuša Rojs spet z Mijom
Horoskop
Nuša Rojs spet z Mijom
naslednji članek
Eva domov odšla zaradi Žana?
Resničnostni šovi
Eva domov odšla zaradi Žana?