900469_089-cigareti2
Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Se je Jana Koteska v resnici na skrivaj poročila?

6. 4. 2020; 11.00
Avtor: N.N.
jana-koteska

Jana Koteska foto: Jana Šnuderl

Jana Koteska je konec meseca marca presenetila z objavo poročnih fotografij. Sledile so čestitke prijateljev, med katerimi so bili tudi znani obrazi.

Zaradi namiga, da se je poročila prejšnji mesec, je Jana Koteska pritegnila nemalo pozornosti. Lepotica je namreč prejela morje čestitk in navdušenih komentarjev, ki so bili nad fotografijami sanjske poroke povsem osupli. A kot smo vam tedaj zaupali v objavi, je bila Jana zgolj del promocijske poročne zgodbe, kar je sedaj javno razkrila tudi prijateljem in bralcem svojega bloga.

Jana Koteska foto: Jana Šnuderl

»Hvala vsem sodelujočim, ki ste verjeli, da pravljični trenutki še obstajajo in da je na vsakemu izmed nas, da jih ustvarjamo. Vsak dan. Da se povezujemo, cenimo talente in delo drug drugega ter si dajemo možnost, da se  izražamo. Hvala Ivo, da si bil krasen ženin!  In si, prav vsak dan. Se že veselim najine naslednje poroke, čeprav je bila že ta sanjska,« je zapisala Jana in se za konec vsem skupaj zahvalila za čestitke.

»Vesela sem, da se tudi dobre novice danes širijo tako hitro, kot slabe, torej nam je uspelo! Čestitajmo si sami sebi, da ostajamo doma ali če te dni delamo dobra dela. Pozitivne novice, širjenje ljubezni, navdihujoče zgodbe in fotografije so v tem času nujne, delite jih tudi sami!«

Ste tudi vi verjeli, da je lepa Jana skočila v zakonski jarem?

prejšnji članek
Kraljica tokrat izločila vse družinske člane
Svet slavnih
Kraljica tokrat izločila vse družinske člane
naslednji članek
Ilko Štuhec navdušujejo zdravstveni delavci
Življenjski slog
Ilko Štuhec navdušujejo zdravstveni delavci
#nasazenazenska
nasazenazenska