Mile Ćulibrk
Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Radijski voditelj se tradiciji ne bo izneveril

8. 4. 2020; 08.00
Avtor: K.M.
Jean Frbežar

Jean Frbežar foto: Promocijski material

Letošnja velika noč bo za številne družine nekoliko drugače obarvana. Koronavirus je posegel tudi v navade družine voditelja na Hitradiu Antena, Jeana Frbežarja.

Radijski voditelj Jean Frbežar nam je zaupal, da se je z ženo Katarino in sinom Oskarjem vsako leto odpravil k ženinim staršem. "Vedno se nam je pridružila družina ženine sestre Andrijane, da je potem lahko naš mulc v družbi bratrancev Lovra in Jakoba barval jajca. Vsakoletna tradicija in cela fešta z barvanjem. Letos nikamor ne gremo, ne samo zato, ker sta tašča in tast v drugi občini, ampak tudi zato, ker ni odgovorno obiskovati starejših," je povedal Jean in dodal, da so sicer prepričani, da nihče on njih ni staknil virusa, a vseeno ne želijo tvegati. 

Vse skupaj pa pomeni, da je njegova družina ostala brez velikonočne pojedine. Zajtrk so namreč pojedli pri ženinih starših, kosilo pa pri njegovih. Jeanova mama je sicer napovedala, da bo v bližini doma pustila šunko, ki bi jo lahko samo pobrali, ampak zdaj tudi to ni mogoče, saj tudi njegova starša živita v drugi občini. 

Kako pa bo potem potekala njihova velika noč? "Letos ... bomo že kako prišli do barv in jajc, ni hudič. Jajca bomo barvali! Tradiciji se ne bomo čisto izneverili. S to razliko, da bomo to počeli doma, v ožjem družinskem krogu."

prejšnji članek
Žani raste trebušček, znova bo mamica!
Svet slavnih
Žani raste trebušček, znova bo mamica!
naslednji članek
Marjetka Vovk pogreša ...
Svet slavnih
Marjetka Vovk pogreša ...