kranj, prometna-nesreča, avtobus
Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju trčil v kolesarko

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Klemen Bunderla tega ni počel že 15 let

9. 4. 2020; 11.00
Avtor: K.M.
Klemen Bunderla

Klemen Bunderla foto: Radio Aktual

Voditelj na Radiu Aktual Klemen Bunderla bo letošnjo samoizolacijo pred veliko nočjo izkoristil kot priložnost, da naredi nekaj, česar ni počel že petnajst let.

Bližajo se velikonočni prazniki, ki jih praviloma preživimo obdani s svojimi družinami, a bodo letos to tradicijo žel številni morali izpustiti. Najprej bo zagodla omejitev gibanja med občinami, potem pa tudi dejstvo, da starejših sorodnikom v tem trenutku ne smemo izpostavljati morebitnim okužbam.

Kako bo letošnje praznike preživel radijski voditelj na Radiu Aktual, Klemen Bunderla. "Velike noči nikoli kaj posebno ne praznujem, ker kot pesketarijanec šunke ne jem, se pa zelo veselim hrena v kombinaciji s prekajenim lososom. To pa zmeraj zmaga," nam je zaupal Klemen, ki bo letos prvič po petnajstih letih tudi barval prihe. "Glede na to, da sem minula leta predvsem barval pirhe za poslušalce, naše znane Aktupirhe, bo letos, kot kaže, prvič priložnost, da jih dejansko pobarvam zase oziroma za domače. Saj toliko časa pa spet ne bomo v samoizolaciji, da bi se pokvarili, kaj."

Klemen se sicer še ni popolnoma odločim, v katero smer bo šla njegova kreativnost. "Bom pač videl, kaj se bo dalo dobiti v trgovini, ko bom šel po živila. Karkoli pa bo, bo zame kot bi bilo prvič (smeh). Ker imamo zdaj več časa, bom zagotovo eksperimentiral - mogoče jih namočim v čebulo in namesto rožic odtisnem kakšen vijak, matico, kakšen lik, ki ga bom izrezljal. Potem pa še ena runda pirhov, ki bodo raznobarvni." Ob tem pa se je še pošalil: "Bom poskušal mešati tehnike, barve in jajca, ki jih bom dobil. Ker v teh časih nam, sploh fantom v samoizolaciji, le-ta še ostanejo (smeh)." 

prejšnji članek
DJ Dey obljublja vrhunsko domačo elektronsko zabavo
Svet slavnih
DJ Dey obljublja vrhunsko domačo elektronsko zabavo
naslednji članek
Jernej Tozon svojo Evo odriva stran od sebe
Svet slavnih
Jernej Tozon svojo Evo odriva stran od sebe