nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Majhne stvari Marka Potrča

13. 4. 2020; 12.00
Avtor: V.M.
Marko Potrč

Marko Potrč foto: Planet TV

'Vsak od nas ima svoje majhne stvari, ki njemu sestavljajo življenje,' razmišlja voditelj, ki se zaveda, da bo po karanteni svoj mozaik cenil še bolj kot doslej.

Voditelj Marko Potrč vidi srečo in radost v preprostih stvareh. Kot pravi, je že od nekdaj cenil in bil hkrati hvaležen za še tako majhno stvar v življenju. »Ne pretiravam. Za razliko od veliko ljudi, je to pri meni dejstvo. Mojim doma velikokrat rečem, da je potrebno cenit majhne stvari, ker prav te gradijo veliko sliko. Morda prav zato v teh dneh še toliko bolj pogrešam vse te stvari, ki jih marsikdo ne ceni več tako kot bi jih moral. Recimo ... počitnice in potovanja z družino. Projekti ter s tem povezano spoznavanje novih ljudi ali celo druženje z idoli iz mladosti. Pristni objemi in bližina. Druženje s prijatelji. Še posebej, ko gre za šport. Prav tako športni dogodki in prireditve. Plavanje! O, res pogrešam plavanje! Ali pa recimo kavica v najljubši kavarni. Še bi lahko našteval,« je na družbenem omrežju strnil misli Potrč in zaključil, da ima prav vsak izmed nas svoje majhne stvari, ki tvorijo naša življenja.

»In ko jih bomo dobili nazaj, bomo še večkrat na dan za njih hvaležni. Še bolj kot smo morebiti bili že pred tem. V to sem prepričan! Vse dobro, ljudje!«

prejšnji članek
Tedenski horoskop: Kresalo se bo od strasti in raznolikih mnenj!
Horoskop
Tedenski horoskop: Kresalo se bo od strasti in raznolikih mnenj!
naslednji članek
Lado Bizovičar pokazal del zasebnosti in navdušil
Svet slavnih
Lado Bizovičar pokazal del zasebnosti in navdušil