kitara
Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž Šegula

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Princ Harry in Meghan pomagala pri razdeljevanju hrane v Los Angelesu

18. 4. 2020; 05.00
Avtor: STA
Princ Harry, Meghan Markle (1)

Princ Harry, Meghan Markle foto: Profimedia

Harry in njegova soproga Meghan Markle, ki sta v začetku meseca opustila kraljeve dolžnosti, sta pomagala pri razdeljevanju obrokov bolnim ljudem v Los Angelesu. To je njuna prva znana javna dejavnost, odkar sta se pretekli mesec preselila v Kalifornijo.

Par je v okviru humanitarne organizacije Project Angel Food pri razdeljevanju hrane ljudem s kroničnimi boleznimi, ki jih novi koronavirus še posebej ogroža, prvič pomagal v nedeljo, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

"Tu sta bila za velikonočno nedeljo, nato pa sta nas presenetila še v sredo," je sporočila tiskovna predstavnica projekta Anne-Marie Williams. "Hrano sta razdelila 20 ljudem in pretresla njihov svet," je dodala.

"Pogovarjamo se o povsem vsakdanjih stvareh. Vse, kar vem, je, da želita zares pomagati in da želita videti Los Angeles skozi oči organizacije in filantropije," je povedal izvršni direktor Project Angel Food Richard Ayoub. Dodal je, da sta zelo prizemljena in da želita, da ju kličejo po imenih. Izrazil je tudi upanje, da bo njuno sodelovanje pripomoglo k povečanju donacij njihovi nevladni organizaciji in da se bosta še kdaj vrnila.

prejšnji članek
Marijana Brecelj ne misli nehati delati
Svet slavnih
Marijana Brecelj ne misli nehati delati
naslednji članek
Hčerka Kim Kardashian razkrila ozadje maminega blišča
Svet slavnih
Hčerka Kim Kardashian razkrila ozadje maminega blišča