Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Oglasil se je princ Harry: Počutim se krivega

16. 4. 2020; 10.00
Avtor: K.M.
Princ Harry

Princ Harry foto: Profimedia

Iz Los Angelesa se je preko videoklica oglasil princ Harry, ki je spregovoril tudi o tem, kako se z ženo Meghan Markle soočata s krizo.

Harry je sodeloval v videoklicu dobrodelne organizacije, ki jo podpira, WellChild. Gre za organizacijo, ki pomaga družinam otrok z resnimi in hudimi boleznimi. V videoklicu so sodelovali ravno starši teh otrok, ki jim je Harry večkrat izkazal svoje spoštovanje. "Seveda bodo težka obdobja. Ne morem si niti predstavljati, kako težko je vam, že to, da imam enajstmesečnega otroka je težko, tako da ko gledam, čez kaj grete vi na dnevni bazi, po resnici vso spoštovanje vsakemu izmed vas."

Archie, princ Harry foto: Profimedia

Starši so sicer spregovorili o tem, kako se trenutno, v času izolacije, soočajo z zdravstvenim stanjem svojih otrok in samim življenjem. Harry je poudaril, da je zaradi bolezni otrok že vsakdan velik izziv, ki pa je zdaj postal še težji. Eden izmed očetov je priznal, da je strašno, saj jih je strah, da bi virus prišel v njihovo družino, saj je njegov otrok zelo ogrožena skupina in hkrati ne ve, kako je s samim zdravljenjem v bolnišnicah. "Naš vsakdan je zdaj še bolj zaseden, saj moramo cel dan skrbeti za sina, eden ima še sladkorno bolezen, vsi otroci so zdaj doma, sam hodim v službo. Sicer dobimo vse, kar potrebujemo za sina, a nas je vedno strah, da kakšnih zdravil ne bomo mogli dobiti."

Princ Harry, Meghan Markle foto: Profimedia

Harry je sicer priznal, da so nekatere stvari v tem obdobju tudi pozitivne. Med drugim tudi dejstvo, da ima tudi on veliko časa za družino, a je poudaril, da se hkrati zaradi tega ne počuti najboljše. "Ob tem se sprašujem, če se krivega, ker imam toliko časa za družino. Ampak moraš zgolj proslaviti te trenutke, ko se lahko histerično valjaš po tleh, ker ne veš, kaj se bo zgodilo naslednji dan."

Njihov celoten pogovor si lahko ogledate v videoposnetku. 

prejšnji članek
Zakonca Batagelj objavila videoposnetek zapeljivega plesa
Svet slavnih
Zakonca Batagelj objavila videoposnetek zapeljivega plesa
naslednji članek
Miran Rudan: 'Hudo je, ko ti vzamejo, kar delaš vse življenje'
Svet slavnih
Miran Rudan: 'Hudo je, ko ti vzamejo, kar delaš vse življenje'