mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Katarina Čas obdolžena nemoralnega služenja

21. 4. 2020; 07.00
Avtor: V.M.
Katarina Čas

Katarina Čas foto: Goran Antley / M24.si

Katarina Čas res nima sreče. Nepridipravi so njeno ime znova izkoristili za prodajo pripravka za hujšanje. Prodaja kot kaže cveti, uporabniki pa se jezijo na igralko …

Ime in obraz slovenske igralke Katarine Čas so nepridipravi večkrat zlorabili za prodajo izdelkov, ki obljubljajo nerealno izgubo telesne teže. Gre za tuja podjetja, ki slovenskim uporabnikom na družbenih omrežjih predstavijo lažno zgodbo znanega obraza in jih tako skušajo privabiti k nakupu. 

Kljub osveščevalnim novicam v medijih, da gre za spletne prevarante in da naj ne nasedajo že na prvi pogled sumljivim objavam, pa opozorila žal ne zaležejo. V teh dneh so namreč na delu novi prevaranti, ki tokrat prihajajo iz Rusije. Slednji prek Facebooka ponujajo štiri vrste napitkov za hujšanje Choco Lite, ki obljubljajo drastično izgubo teže, zgodbo pa prodajajo preko odmevne izpovedi Katarine Čas, ki tekom izjav pripoveduje o tem, da je bila obsojena zaradi razkritja izdelka, ki ji je omogočil izgubo telesne teže brez telesne vadbe. 

Ne nasedajte. foto: Facebook

Objava je zapisana v polomljeni slovenščini, zapis pa spominja na šaljivo novico, obogateno s pretiravanji in domišljijskimi vložki. Kljub temu, da že sam naslov opominja na prevaro, slednje od nakupa ni odvrnilo številnih slovenskih uporabnikov družbenega omrežja. Komentarji na Facebooku namreč razkrivajo razočarane naročnice, ki jih je Katarinina zgodba premamila k nakupu, sedaj pa se jezijo, ker izdelek ne deluje in očitajo Katarini, da je sprejela plačilo za lažnivo reklamiranje.

Slednje seveda ne drži, ime in obraz Katarine Čas so nepridipravi zlorabili. Igralka pri nečednih poslih ne sodeluje in za objavo ni prejela nikakršnega plačila.

prejšnji članek
Hana si prizadeva opustiti kajenje
Svet slavnih
Hana si prizadeva opustiti kajenje
naslednji članek
Horoskop: Na novo boste postavili svoj način življenja
Horoskop
Horoskop: Na novo boste postavili svoj način življenja