stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ana Dolinar Horvat iskreno spregovorila o svoji družini

3. 5. 2020; 09.04
Avtor: K.M.
Ana Dolinar

Ana Dolinar foto: M24

Priljubljena igralka je na družbenem omrežju spregovorila o tem, kako v času izolacije v resnici niso dosegli nekih velikih sprememb oziroma ritualov, ki bi jih drugi od njih pričakovali.

Igralka Ana Dolinar Horvat je na Instagramu objavila iskren zapis o tem, kako v zadnjem mesecu in pol, ki ga je družina preživela skupaj v izolaciji in v času, ko bi po pravilu morali imeti veliko časa, nekako ni dosegla nekih ritualov ali dosežkov, ki bi jih po prepričanju številnih, morda tudi nje same, morala.

"Mogoče sem od tega časa pričakovala preveč. Mogoče sem preveč stavila nanj. Mogoče sem si enostavno zadala preveč. Ker ... no, ker je pač ČAS. Čas, ki ga ponavadi ni. In je zdaj čas ZA VSE za kar ponavadi ni časa! In zdaj se ŠE TA čas izteka! Jaz pa še nisem uspela otrok navdušit nad sprehodi, nisem odigrala ene družabne igre na dan, nisem manj vpila, nisem se dovolj povezala z Lunom, ker nisva nikoli več sama, nisem se dovolj povezala s puncama, ker je Lun nonstop ob meni, nisem imela dovolj ena-na-ena časa s puncama, nisem imela dovolj kvalitetnega časa s Sebastijanom, ker sem zvečer preutrujena(čas se izteka), nisem uspela doseč, da je večerja najkasneje ob 18.30, ni mi uspelo spravit otroke spat pred deveto, nisem uspela vpeljat vseh novih ritualov, nisem uspela populit plevela,nisem se še dovolj spremenila, nisem še dovolj duhovno zrasla ..." je na družbenem omrežju med drugim zapisala igralka. A je k temu dodala, da je morda ugotovila, da je ta čas namenjen temu, da je, oziroma, da smo, to kar pač je.

"Kaj pa če si dopustim in vzamem ta trenutek takšen kot je in sebe takšno, kakršna sem? Z vsem sočutjem in ljubeznijo do SEBE. Kaj pa če spustim kontrolo in okrepim zaupanje? Kaj če mi je ta ČAS samo pokazal, kaj moram ZARES spremenit, kaj mi je ZARES pomembno in za kaj je čas, da spustim?"

Kaj ste v tem času o sebi ugotovili vi? 

prejšnji članek
Princesa Charlotte na svoj rojstni dan navdušila širšo javnost
Svet slavnih
Princesa Charlotte na svoj rojstni dan navdušila širšo javnost
naslednji članek
Ljubezen na vasi: Voditeljica dočakala največjo srečo
Življenjski slog
Ljubezen na vasi: Voditeljica dočakala največjo srečo