900469_089-cigareti2
Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Žalostna novica: Can in Sanem se poslavljata

5. 5. 2020; 08.00
Avtor: K.M.
can-yaman-in-demet-özdemir

Can Yaman in Demet Özdemir foto: POP TV

Številne oboževalce serije Jutranja ptica bo razočarala novica, da se le-ta že čez nekaj dni poslavlja z malih zaslonov. Kaj jo bo nadomestilo?

Turška serija Jutranja ptica (Erkenci Kus) ter glavna igralca Can Yaman in Demet Özdemir so si tudi v Sloveniji pridobili številne oboževalce. Zato bo ravno te razžalostila novice, da se priljubljena serija v torek, 12. maja, poslavlja z malih ekranov. Na ta dan si boste lahko ogledali še zadnji del, takoj po njem pa bo na sporedu že prvi del nove turške serije, ki prihaja na Pop TV. 

Can Yaman in Demet Özdemir foto: POP TV

V torek, 12. maja, ob 18. uri, si boste lahko na omenjenem programu ogledali prvi del serije Tisti usodni poljub. V glavnih vlogah pa boste spremljali igralca Elcin Sangu (Defne) in Barisa Arducja (Omer). 

O zgodbi: 

Tisti usodni poljub foto: Pop TV

Spoznali bomo Defne, simpatično dekle, ki dela kot natakarica in živi z babico, bratom ter sestro. Brat ji nakoplje hude težave, ko se zadolži pri mafiji. Defne se odloči, da bo odpačala njegov dolg, a kje naj dobi denar? Vzporedno poteka še Omerjeva zgodba. Gre za uspešnega oblikovalca čevljev, ki ima zelo zahtevno družino. Teta in stric ga hočeta prisiliti v poroko, saj ju bo Omerjev dedek v nasprotnem primeru vrgel iz svoje vile, v kateri živita. Teta ga prisli, da gre na zmenek na slepo. A da bi se rešil zmenka, nenadoma poljubi Defne, ki se čisto slučajno takrat znajde tam. Njune poti se zopet križajo, ko se Defne zaposli v podjetju, katerega lastnik je prav Omer.
In tukaj se zgodba šele prav začne...

prejšnji članek
Cristiano Ronaldo mora v karanteno
Svet slavnih
Cristiano Ronaldo mora v karanteno
naslednji članek
Otroško veselje Roka Švaba
Svet slavnih
Otroško veselje Roka Švaba