nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Cristiano Ronaldo mora v karanteno

5. 5. 2020; 09.00
Avtor: STA
Cristiano Ronaldo

foto: Profimedia

Portugalski nogometni zvezdnik Cristiano Ronaldo se je vrnil v Italijo in bo moral naslednjih štirinajst dni preživeti v samoizolaciji. Podobno velja še za nekatere njegove soigralce pri Juventusu, ki so v času prekinitve športnih tekmovanj odšli v svoje domovine.

Ronaldo je na rodno Madeiro odpotoval kmalu po prekinitvi italijanskega nogometnega prvenstva. Zadnjo tekmo je igral pred praznimi tribunami 8. marca proti Interju (2:0). Juventus, ki je imel v svojih vrstah tri igralce, okužene z novim koronavirusom, je poklical nazaj še devet drugih nogometašev, saj so od ponedeljka naprej možni treningi tudi v Italiji. Tam je zaradi covida-19 umrlo več kot 29.000 ljudi.



Zaenkrat na Apeninskem polotoku ni znano, kdaj se bo nadaljevalo tamkajšnje prvenstvo, Juventus, ki ima na vrhu razpredelnice točko prednosti pred Laziem, pa je že začel testirati svoje nogometaše. Prvi so se pred zdravniki zglasili Federico Bernardeschi, Juan Cuadrado, Carlo Pinsoglio, Leonardo Bonucci in Aaron Ramsey, v Torinu pa po Ronaldu pričakujejo še Matthijsa de Ligta in Blaiseja Matuidija, ki sta odšla v Francijo, ter Gonzala Higuaina, ki je pri bolni mami v Argentini.

prejšnji članek
Horoskop: Dovolj vam bo neumnosti
Horoskop
Horoskop: Dovolj vam bo neumnosti
naslednji članek
Žalostna novica: Can in Sanem se poslavljata
Svet slavnih
Žalostna novica: Can in Sanem se poslavljata
#obraziavenija
obraziavenija