reševalci gasilci avstrija
Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo polil s tekočino in jo nameraval zažgati

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Nicolas Cage zakorakal v prvi televizijski projekt

7. 5. 2020; 09.00
Avtor: STA / V.M.
Nicolas Cage

foto: Profimedia

Oskarjevec Nicolas Cage bo tokrat upodobil razvpitega lastnika ZOO v Netflixovi miniseriji Tiger King. Stopil bo v čevlje Joea Schreibvogla z vzdevkom Joe Exotic oziroma ekscentričnega upravitelja zasebnega živalskega vrta v Oklahomi, ki se zanj bori preko meje razumnega.

Serija osmih epizod temelji na zgodbi iz članka v Texas Monthly Joe Exotic: A Dark Journey Into the World of a Man Gone Wild avtorja Leifa Reigstada.

Projekt nastaja v produkciji CBS studiev in Imagine Entertainment, pri katerem se kot vodja, pisec in izvršni producent podpisuje Dan Lagana. Med izvršnimi producenti sta po pisanju filmske revije Variety med drugim tudi Paul Young in Cage.

To bo prvi Cageov televizijski projekt. Po osvojenem oskarju za vlogo v drami Mikea Figgisa Zbogom, Las Vegas je zaigral v številnih uspešnih filmih, kot so Letalo prekletih Simona Westa, Zaklad pozabljenih Jona Turteltauba in Snowden Oliverja Stonea. Trenutno je v igralski zasedbi prihajajočega filma Michaela Sarnoskega Pig in filma Wally's Wonderland, ki ga režira Kevin Lewis.

prejšnji članek
Horoskop: Super dan za ljubezen
Horoskop
Horoskop: Super dan za ljubezen
naslednji članek
Priljubljeni David Urankar z novim podvigom
Svet slavnih
Priljubljeni David Urankar z novim podvigom