nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Priljubljeni David Urankar z novim podvigom

7. 5. 2020; 08.00
Avtor: K.M.
5_David Urankar

David Urankar foto: Osebni arhiv

V času samoizolacije David Urankar, priljubljeni televizijski voditelj, moderator in model, ni počival.

Poleg preživljanja kakovostnega časa z družino je predstavil novi podkast Avtomat, kjer gosti slavne in zanimive goste, s katerimi klepeta o marsičem, ne zgolj o avtomobilskih tematikah.

Podkast lahko najdete TUKAJ >>KLIKNITE<<. 

»Podkast je format, ki mi je zelo blizu in najrazličnejše domače ter tuje ves čas poslušam – med tekom, v avtomobilu in še kje. Že kar nekaj let sem imel v mislih idejo o svojem podkastu in snoval koncept, pa sem bil žal vedno prezaposlen, prosti čas pa najraje posvečam ženi in sinovoma. Potem pa je prišla korona in samoizolacija, kar je zmanjšalo obseg mojega dela, tako da sem šel takoj v akcijo in prvo epizodo podkasta sem predstavil že 24. marca,« pripoveduje Urankar.

Davidova družina foto: Promocijski material



Avtomobilizem, filmi, potovanja z otroki in še več
V prvi epizodi Avtomata Urankar gosti svojega sovoditelja avtomobilistične oddaje Avtomobilnost, Andreja Brgleza, s katerim razpravljata o tem, kako korona virus vpliva na avtomobilsko industrijo in mobilnost, kako bomo v prihodnosti nakupovali avtomobile in o spletnem nakupovanju. »V drugi epizodi se z Juretom Godlerjem, ki ga niti ni potrebno posebej predstavljati, pogovarjava o najljubših prevoznih sredstvih, vprašal sem ga, kateri avto bi kupil, če denar ne bi bil ovira, kaj pogreša v času samoizolacije in še marsikaj,« pove David.

Moški predstavljajo večji delež poslušalcev oz. naročnikov na podkast Avtomat, David pa pojasnjuje, da debate niso zgolj moške, kar dokazujeta gostji tretje in pete epizode, športna novinarka Sanja Modrić in radijska voditeljica Ivjana Banić. Z njima odpre najrazličnejše tematike, med drugim govorijo o potovanjih, peki kruha, ki ga, mimogrede, David mojstrsko speče, športu in življenju na Havajih. Gostil je tudi radijca Anžeta Tomića in rokometno legendo Luko Žvižeja. S prvim med drugim spregovorita o tem, za katero funkcionalnost je vredno doplačati pri nakupu novega avtomobila, z Žvižejem pa o njegovem sanjskem avtomobilu ter receptu za popolno trato pred hišo. Zadnji gost je vrhunski chef Tomaž Kavčič, za katerega redkokdo ve, da je imel štipendijo v motokrosu, povedal pa je tudi, kdaj bomo lahko zopet okušali njegove kulinarične mojstrovine v Gostilni pri Lojzetu na Dvorcu Zemono.

David Urankar foto: Promocijski material



V prihodnje še več zanimivih gostov in raznolikih tematik
»Zelo sem vesel izredno pozitivnih odzivov poslušalk in poslušalcev, prvih sedem epizod je bilo res dobro sprejetih in verjamem, da bo število naročnikov na Avtomat še lepo raslo, saj sledijo zelo zanimivi gostje. Lahko izdam, da je posneta že osma epizoda, ki izide naslednji teden in v njej boste lahko iz prve roke od Boštjana Nachbarja izvedeli, če igralci lige NBA med letalskim letom res govorijo po telefonu in tapkajo žogo,« v smehu zaključi Urankar.

prejšnji članek
Nicolas Cage zakorakal v prvi televizijski projekt
Svet slavnih
Nicolas Cage zakorakal v prvi televizijski projekt
naslednji članek
Priznan slovenski kuharski mojster bo kmalu spet dedek
Svet slavnih
Priznan slovenski kuharski mojster bo kmalu spet dedek