Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490
Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih žuriral: "Nosil sem lasulje, da me ne bi prepoznali"

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ali prisluškujejo Hajdinjaku

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Velika ljubezen Nine Ivanič

9. 5. 2020; 12.00
Avtor: Revija Zvezde Lady
nina matjaz 1

Nina Ivanić foto: Revija Zvezde Lady

Priljubljena slovenska igralka Nina Ivanič, ki velja za mamo slovenskih nadaljevank, pravi, da je obdobje, ki ga preživljamo zadnji mesec, nekaj, kar pri njej ni spremenilo načina življenja, saj je rada doma. Ji je pa koronavirus odnesel praznovanje 20. obletnice poroke, ki sta jo z možem Matjažem praznovala sama, kar ji je bilo tudi čisto všeč.

Igralka Nina Ivanič je ena tistih igralk na svobodi, ki jo pozna vsa Slovenija, saj se loteva projektov, ki so medijsko zelo odmevni. Marca smo jo lahko spoznali v vlogi medicinske sestre Dragice v novi seriji Najini mostovi, ki se je aprila poslovila z malih zaslonov in se z novimi epizodami vrača jeseni. Ker je snemanje serije prekinjeno, igralka uživa v varnem zavetju doma in družine, kar ji je, kot pravi, najljubše, in se skladno s priporočili z veseljem zadržuje doma.

»Ven gremo po nujnih opravkih – trgovina, po-šta, lekarna. Zdaj se lahko končno lotim opravil, ki sem jih prej dajala na stran, tako da je stanovanje poči-ščeno in pospravljeno do potankosti. Vsa okna so pomita, vrt je urejen, omare so pospravljene. Ostale so mi le še drobnarije, ki pa jih puščam za prihodnje tedne.« Z družino tako dneve preživljajo v družinskem krogu, z najstniškima sinovoma Miho in Luko. »Zunaj se držimo zase, kolikor je mogoče. Sem pa zagovornica, da vsi potrebujemo svež zrak, saj je dokazano, da ta dobro vpliva na naš imunski sistem.«

Nina s sinom Luko in možem Matjažem Repom. foto: Mediaspeed

Obujanje spominov

Sredi marca bi Nina in njen mož Matjaž praznovala 20. obletnico poroke in sta zaradi okroglega jubileja načrtovala prav poseben dogodek, a sta žal zaradi epidemije praznovanje odpovedala. »Z Matjažem sva imela pripravljen lep dogodek, ki naj bi se zgodil 18. marca, a je nato zaradi ukrepov splaval po vodi. Nisva obupala in na tisti dan sva že zjutraj šla v hribe, z védenjem, da se morava izogibati točk, kjer se zadržujejo ljudje. Premagala sva tako dva lažja vrhova in v lepem sončnem dnevu uživala štiri ure v samoti. Sinova sva medtem prosila, da doma pospravita in začneta pripravljati kosilo. Tako smo potem skupaj ob obujanju spominov proslavili obletnico. S sinovoma sva delila tudi fotografije izpred dvajsetih let, ko sva bila srečno zaljubljena, mladostna in polna pričakovanj na začetku poti,« praznovanje opiše igralka, ki nam je še zaupala, da je moža spoznala na snemanju takrat izjemno priljubljene oddaje Lahkih nog naokrog na Ptuju, kjer je bil Matjaž eden od kurentov. »Snemali smo tri dni in med tem druženjem so preskočile iskrice. Zelo hitro sem vedela, da je pravi zame,« priznava Nina, ki upa, da nas bo kriza, ki jo doživljamo vsi, očistila ošabnosti, egoizma in vsega nepotrebnega ter da bomo iz nje vsi prišli boljši ljudje.

prejšnji članek
S hrano premagajte kandido
Zdravje
S hrano premagajte kandido
naslednji članek
Špela Grošelj takole preganja stres ...
Svet slavnih
Špela Grošelj takole preganja stres ...