mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Maja Keuc v pesem izlila čustva po razhodu

9. 5. 2020; 08.00
Avtor: N.S./Svet24
maja keuc

Maja Keuc foto: Mediaspeed.net

Priljubljena pevka Maja Keuc, ki že nekaj časa ustvarja pod imenom Amaya, je pred dnevi izdala novo pesem, za katero pravi, da opeva njeno stanje in čustva po razhodu z dolgoletnim švedskim fantom in zaročencem.

Talentirana Štajerka ne skriva, da je imela pred dvema letoma zelo razburljivo leto na osebnostnem področju. Pred leti se je preselila k svojemu zaročencu Jonahu na Švedsko in si tam ustvarila zavidljivo glasbeno kariero.

Od razhoda s priznanim švedskim glasbenikom Jonahom Nilssonom zdaj mineva že dve leti in v tem času se je v Majinem življenju spremenilo marsikaj. Težki časi so Majo navdihnili, da se je vrnila k svoji ljubezni do soul in r'n'b glasbe. Pravi, da je očitno morala nekaj časa preživeti v samskem stanu, da je našla samo sebe tako osebno kot glasbeno. »Ko sem začela nastopati na Slovenija ima talent, sem pela gospel in jazz. Potem pa sem padla v spiralo glasbene industrije, ko je vsak iz mene želel narediti nekaj drugega, in sem potrebovala kar nekaj let, da sem si začela spet zaupati. Občutek imaš, da se ti priložnosti ne bodo več ponudile, če jih ne boš sprejel, vendar to ni čisto res, če si pripravljen v svojo vizijo vložiti delo. V bistvu me je srčna bolečina vrnila k soul in r'n'b glasbi, ki je zmeraj najbolj naravno prihajala iz mene. Lani sem nato začela objavljati priredbe pesmi na svojem instagramu in do dandanes so se javili že skoraj vsi moji idoli – H.E.R., Jhene Aiko, Snoh Aalegra, Craig David, Yebba in drugi, kar je bila čudovita potrditev, da ta občutek ni bil samo v moji glavi.  Čakata me še dolga pot in trdo delo, ker po vseh teh letih v tujini vem, kaj potrebuješ za uspeh, zraven pa držim še nekaj prostora za magijo. In če se izkaže, da je bil to samo en adrenalinski izlet, bom šla v življenju z mirno vestjo dalje,« nam je zaupala Maja.

Maja Keuc in Jonah Nillson. foto: Facebook

prejšnji članek
Horoskop: Podpora vas čaka tam, kjer ne bi pričakovali
Horoskop
Horoskop: Podpora vas čaka tam, kjer ne bi pričakovali
naslednji članek
Mario preteklosti ne pogreša
Svet slavnih
Mario preteklosti ne pogreša
#nasazenazenska
nasazenazenska