pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Žiga Puconja (Big Brother) po mesecih agonije končno doma

11. 5. 2020; 09.59
Avtor: K.M.
Žiga Puconja

Žiga Puconja foto: Pro Plus

Nekdanji tekmovalec slovenskega šova Big Brother je stvari vzel v svoje roke in se po več mesecih končno vrnil v domovino.

Žiga Puconja, ki j+ga je Slovenska javnost spoznala v resničnostnem šovu Big Brother leta 2015, se je letos spet odpravil na vsako letno delo na križarko. Užitek, ki ga je dožival prejšnja leta, pa se je hitro spremenil skoraj da v nočno moro, saj se Žiga enostavno ni mogel vrniti v Slovenijo. Ladja je bila kar nekaj časa zasidrana kar sredi morja. Konec aprila se je križarka končno odpravila nazaj proti Evropi, pred dnevi pa je tudi Žiga končno ozrl kopno. 

5. maja je na svojem Facebook profilu zapisal: "Prihajam domov. Po 60 dneh plutja po morju. Bil sem v karanteni, premeščen na drugo križarko, prišel v Evropo in stvari vzel v svoje roke." najprej je iz Amsterdama letel v nemški Frankfurt in iz tam še v Zagreb. Nato pa je končno lahko prišel še v Slovenijo. Seveda pa ni moglo iti vse po planu, saj je na oviro naletel tudi na letališču v Amsterdamu, ki je bil zaradi bombe začasno zaprt. 

prejšnji članek
Darja Gajšek na romantični večerji
Svet slavnih
Darja Gajšek na romantični večerji
naslednji članek
Veselje! Rodil se je prestolonaslednih
Svet slavnih
Veselje! Rodil se je prestolonaslednih