Mint Butterfield
Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, soustanovitelja Flickrja in Slacka

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tisti usodni poljub: S kom se rada crklja glavna igralka?

19. 5. 2020; 09.00
Avtor: V.M.
usodni poljub 1

Tisti usodni poljub foto: Pop TV

Če spremljate novo turško serijo Tisti usodni poljub, potem je vašo pozornost zagotovo pritegnila glavna igralka, ki upodablja lik simpatične Defne.

Čeprav še nismo pozabili na Sanem in Cana, ki sta nam v seriji Jutranja ptica dolge tedne krajšala popoldneve pred malimi zasloni, sta pozornost pritegnila že nova lika Defne in Omar, iz serije Tisti prvi usodni poljub in mnoge prikovala na domače naslonjače. Kot kaže, se obeta zelo zanimiva, humorno obarvana romantična zgodba, ob kateri nam zagotovo ne bo dolgčas.

Vas pa zagotovo zanima, kako je glavna igralka Elcin Sangu videti v zasebnem življenju in kaj ji je v domačem okolju še posebej ljubo. Elcin je 34-letna turška igralka in model, ki je zaslovela prav z vlogo Defne, za katero je prejela nemalo nagrad in priznanj. Diplomirana igralka se ukvarja tudi z glasbo, Elcin namreč igra klavir in poje. V partnerskem razmerju je že vrsto let, velja pa tudi za veliko ljubiteljico živali. Svojim oboževalcem na družbenem omrežju pogosto pokaže svoja pasja prijatelja, za katera pravi, da jo pomirjata in skrbita za njeno duševno zdravje.

Kako so prikupni, kajne?

prejšnji članek
Finalist slovenskega MasterChefa postal očka
Resničnostni šovi
Finalist slovenskega MasterChefa postal očka
naslednji članek
Tina Maze pokazala hčerko, poglejte, kako velika je!
Svet slavnih
Tina Maze pokazala hčerko, poglejte, kako velika je!