Ajda Mlakar Dobra karma

Lepotica na televiziji očitno še ni rekla zadnje...

naslovnica izmajlova2 Svet24.si

Pred tremi leti je njen poklic visel na nitki, ...

macesnova gorica kocevski rog jansa pahor bobo10 Reporter.si

Janša pod Macesnovo gorico: Resnica je živela ...

borut-pahor, janez-janša, ovojni-poboji, stanislav-zore, kočevski-rog, macesnova-gorica Svet24.si

FOTO: Janša vsem tistim, ki po ulicah in trgih ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

"Planet TV ne sme končati v Orbanovih rokah"

14_1000x1000 Odkrito.si

Tako je videti zabava, ko Ceca postane babica!

Lea Sirk - obrez!!! Njena.si

Imena otrok teh znanih Slovencev se preberejo ...

'Kupila sem diplomo, ne vem, katero, a nisem dekle za delo …'
| V.M.

'Kupila sem diplomo, ne vem, katero, a nisem dekle za delo …'

Nada Đukić, Happy TV

Priznanje srbske starlete Nade Đukić je na družbenih omrežjih postal pravi hit. Spletna publika se ne more načuditi besedam, ki jih mlada ženska samozavestno pripoveduje sogovornikom v razvedrilni oddaji javne televizije …

Srbkinja Nada Đukić, poznana zlasti po imenu Blondi, je pred leti v razvedrilni pogovorni oddaji javne televizije odkrito in brez sramu govorila o tem, kako je kupila diplomo. Posnetek je v teh dneh zanetil družbena omrežja, spletna publika se namreč ne more načuditi Nadinim izjavam, mnogi se strinjajo, da je bilo vse skupaj velika sramota za državo.

»Kupila sem diplomo. Če pa me zdaj vprašate, sploh ne vem, kaj sem končala. Jaz sem vse to uredila preko sorodnika, botra, močnega človeka, ki ga na žalost ni več med nami. Nekaj sva govorila, pa mi je rekel, da sem zelo inteligentna in da hitro tipkam po telefonu. Želel je, da naredim nekaj več iz sebe, a se nisem želela učiti, ker so mi druge stvari pomembnejše. Takrat sva se potem dogovorila, da bom diplomo kupila. Tega ne želim skrivati. Ne vem katero, vem pa, da ne bom delala, ker nisem dekle za delo. Nikoli v življenju še nisem delala, niti ne bom delala v prihodnosti. Od nekdaj sem imela vse,« je glasno in brez sramu pripovedovala Nada, za konec pa še pojasnila, da je diplomo kupila zaradi staršev, ki so upali, da se bo izšolala in da je resnica takšna, da diplomo kupuje zelo veliko deklet, le da tega ne bodo nikoli priznale. 

Slednje spletne publike ni le razjezilo, pač pa tudi razžalostilo, saj so tekom oddaje mladini, zlasti mladim dekletom, podali zelo neprimerno sporočilo. "Le zakaj bi se sploh še učili, če pa lahko izobrazbo kupijo? Marljivost torej ni več vrednota?! Sem ob vsem tem neumna jaz, ker sem se leta pridno učila, sedaj pa navkljub prigarani diplomi nimam za kruh?" je bila zgrožena ena izmed uporabnic družbenega omrežja Facebook.