kitara
Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž Šegula

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Vse to si je v minulih letih prigaral Marko Potrč

21. 5. 2020; 09.00
Avtor: V.M.
Marko Potrč

Marko Potrč foto: Planet TV

Marko Potrč je včeraj dopolnil 40 let. Ob tem ni slavil le obletnice rojstva, pač pa prehojeno pot, tekom katere si je s trdim delom in odrekanji prislužil vse v čemer danes uživa.

Voditelj Marko Potrč se še zdaleč ne počuti kot 40-letnik, pravzaprav se v svojem telesu počuti bolje, kot pred 20-imi leti. Pogled na minula leta ga hkrati opominja, da trda pot, ki jo je prehodil, ni bila zaman, sadovi marljivega dela in odrekanj so namreč jasno vidni na različnih področjih.

»Serbus 40! Ko sem jih štel okoli 20, sem 40-letnike dojemal kot že skoraj stare ljudi. No, pa smo tukaj danes. Ampak odkrito. Ni tak švoh. Imam čudovito družino, dom v katerem ne manjka topline, prijatelje s katerimi me povezujejo lepi hobiji in odkrito povedano se tudi v mojem telesu počutim tako dobro, kot se nisem pri 20-ih. Je pa res, da nič od naštetega ni prišlo brez truda, brez energije ali tako rečeno 'samo od sebe'. Za vse v življenju več ali manj velja, da žanješ to kar seješ. In danes je en tak dan, ko se malo ozrem nazaj. Ne bom zdaj razlagal, kako težko je bilo kaj, ker vsak, ki želi nekaj doseči v življenju ve, koliko neprespanih noči, koliko odpovedovanja, dela in tudi tveganja je potrebnega za to. Kolikokrat se moraš ugriznit v jezik, biti tiho in požreti marsikaj. Ampak prav na tak dan kot je zame danes, vidiš, da je iz vsega tega nekaj nastalo. Na različnih področjih. In to je dober občutek. Privoščim ga vsem! Mejte lep večer. Jaz ga zagotovo bom,« je Marko svoje misli in čustva strnil v zapis na družbenem omrežju.

Vse najboljše!

prejšnji članek
Sanem in Ferhat zaljubljena pred kamero
Svet slavnih
Sanem in Ferhat zaljubljena pred kamero
naslednji članek
Luka Basi slavi najslajši dosežek vseh časov
Svet slavnih
Luka Basi slavi najslajši dosežek vseh časov