gates_re_20.09.12 Dobra karma

Vse o milijarderju, ki je preroško videl ...

Tanja Ribič z mamo Jožico Svet24.si

Tanja je trepetala za mamo, ki je zbolela za ...

marjan sarec pl6 Reporter.si

Šarec si je premislil: novo prehodno vlado bi bil...

Mihael Karner Svet24.si

V Ameriki iskan zločinec, v Ljubljani ugleden ...

aleš-hojs Necenzurirano

Janševo reševanje vojaka Hojsa

image0 Odkrito.si

Tanja Fajon: "Janša je napadalen."

nika-zorjan, draga-korona Njena.si

Nika Zorjan postala seksi blondinka, oboževalci ...

Naprodaj hiša pokojne Šerbi
| Revija Zvezde Lady

Naprodaj hiša pokojne Šerbi

Barbara Šerbec Šerbi, Bojan Rajher

Barbara Šerbec - Šerbi je v ljubljanski hiši z bazenom preživela najlepša leta. Sedaj slednjo prodajajo za 360 tisočakov ...

Dobro leto je minilo od smrti priljubljene pevke skupine Agropop Barbare Šerbec - Šerbi. Zadnja leta njenega življenja ji ni bilo prizaneseno, saj se je bojevala s hudo sladkorno boleznijo, preživela pa jih je v domu za starejše občane v Radencih.

Foto: Revija Zvezde - Barbare Šerbec - Šerbi

A v njenih najboljših letih, ko ni bilo Slovenca, ki je ne bi poznal, je Šerbi veljala za Bežigrajčanko. V ljubljanskem naselju ličnih atrijskih hišk je bil njen dom, kamor je vedno rada sprejela novinarje in nam ponosno pokazala svoj najljubši prostor, dnevno sobo s steno, polno plaket vedno rekordno prodanih Agropopovih plošč in kaset. Hišo, kjer je živela z mamo, je na vrtu krasil tudi bazen – ne velik, a ravno pravšnji, da se je poleti hladila v njem. Hiša, v kateri je Šerbi preživela najlepši del svojega življenja, zdaj išče nove lastnike. Nepremičninska agencija, ki jo prodaja, jo je opisala kot oazo miru in zelenja sredi Bežigrada, zanjo pa želi dobiti 360 tisočakov.