ivan gale bobo1 Dobra karma

'Galeta pri aferi razkritja ni vodilo ...

ana maria mitic 12 Svet24.si

Ana Maria Mitič bi se zabavala ob zaprepadenih ...

01-UVODNA mladi bojan pozar foto Arhiv zveze komunistov slovenije Reporter.si

Od Komunista do Evrope: kako je Bojan Požar ...

d32_scurkinaseljeoba Svet24.si

Stanovalci so ščurke našli pod kuhinjskimi ...

pivec3 Necenzurirano

Aleksandra Pivec je žrtev – same sebe #kolumna

križevniška-ulica, vandalizem Odkrito.si

Vandalizem v Ljubljani - Razkrivamo neverjetno ...

Tjaša Železnik Njena.si

Slovenska igralka pokazala prelepe noge

Znane Slovenke in Slovenci, ki so skrivali nosečnost
| K.M.

Znane Slovenke in Slovenci, ki so skrivali nosečnost

Blaž Švab, RTV Slovenija

Znani obrazi so ves čas izpostavljeni javnosti, a se vseeno številni odločijo, da delček svoje zasebnosti skrijejo pred javnostjo. Čeprav je to bolj pogosto v svetu Hollywooda, pa so podobno taktiko ubrali tudi številni znani Slovenci in Slovenke. Mi smo izbrali le nekaj primerov.

S svojo skrivno nosečnostjo je vse presenetila Ana Maria Mitič, saj je javnost za njeno stanje v resnici izvedela le nekaj dni pred porodom. Pred časom je priznala, da je nosečnost do zadnjega tromesečja skrivala tudi pred številnimi prijatelji in družinskimi člani ter razkrila, da se je visoko noseča pojavila tudi v javnosti, a tega nihče ni opazil. 

Ana Maria v šestem mesecu nosečnosti:

Nosečnost sta dolgo skrivala tudi Lado Bizovičar in Anela Šabanagić, ki zdaj že skoraj dve leti pred javnostjo uspešno skrivata tudi hči in njeno ime. Kljub temu, da je javnost izvedela za Anelino stanje, pa v javnost ni prišla nobena fotografija nosečniškega trebuščka. Dejstvo, da sta postala starša, pa je v javnost prišlo predvsem zato, ker je Lado izpustil določene službene obveznosti. Tudi Anela je pred časom razkrila, da se je v javnosti pojavila v šestem mesecu nosečnosti, ko je s prijateljicami obiskala teden mode. 

Novico o nosečnosti sta skrivala tudi glasbenik Gašper Rifelj in plesalka Maja Geršak, ki sta starša postala pred dobrim mesecem. 

Nosečnost in rojstvo otroka je uspešno skrival tudi Blaž Švab, ki je za revijo Vklop Stop pred časom povedal: "O družinskem življenju ne govorim. Zaradi več razlogov. Samopromocija na račun komaj rojenih otrok ni v mojem sistemu vrednot. Vsak dan kdo postane oče, a o tem ne govori. Ne prenesem tega razkazovanja. Dajmo otroku čas. O tem bom govoril, ko bom želel kaj sporočiti ali komu pomagati s kako izkušnjo. O svoji vlogi očeta nimam kaj za pokazati niti kaj za povedati. Ker se sproti učim, kot se učijo vsi očetje. O tem bo najbrž lahko govoril moj otrok. Ne pa jaz. Prav tako pa je varnost družine na prvem mestu. Imel sem nekaj zalezovalcev, ki so hodili okoli mojega doma. Zakaj bi tvegal? Težko je bilo to pojasniti."