Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

So Anini dobrodelni zvezki predragi za vaš žep?

5. 6. 2020; 07.00
Avtor: V.M.
ana-praznik

Ana Praznik foto: PR

Ana Praznik je predstavila dobrodelni projekt v obliki motivacijskih zvezkov, z nakupom katerih lahko vsi pripomoremo k boljši prihodnosti otrok iz socialno šibkejših družin. A še preden skočite v zrak ob pogledu na ceno, se seznanite s tem, kaj vse je zajeto v številko.

Ste že zasledili linijo šolskih zvezkov Ane Praznik? Gre za dobrodelni projekt, s katerim želi voditeljica oddaje Delovna akcija pomagati ustvarjati enakopravnejšo družbo. K temu seveda pritiče tudi nekolika višja cena izdelkov, saj Ana želi pravičen odnos do prav vseh udeležencev. Cena za zvezek A4 format tako znaša od 2.89 do 3,99 eur – odvisno od debeline zvezka oz. števila listov.

Ana Praznik foto: PR

»Projekt je zasnovan tako, da so zadovoljni vsi, ki so udeleženi - od tiskarja, do založnika in vseh soustvarjalcev, saj sem trdno prepričana, da vsak za svoje delo zasluži pošteno plačilo. Zato so izdelki iz moje linije za en evro dražji, kot zvezki enake kakovosti. Prispevek boste plačali tisti, ki vam je mar, ki ste ali še boste prepoznali v tem projektu koristi za svoje in druge otroke ter projekt podprli. Za to se vam iz vsega srca iskreno zahvaljujem,« je na družbenem omrežju pojasnila Ana in za konec poudarila, da ne gre zgolj za zvezke z njeno fotografijo. Slednji namreč s seboj prinašajo motivacijska sporočila, ki predstavljajo vrednote, za katerimi trdno stoji.

»Spodbujajo empatijo, sodelovanje, vlivajo pogum in moč, opozarjajo na pomen izobrazbe. Srčno upam, da bodo tako razumljeni in sprejeti, da bomo s skupnimi močmi dosegli kar največ pomoči potrebnih otrok in, da bomo vsi skupaj vsaj malo prispevali k boljši, pravičnejši družbi.«

Vam je všeč Anina dobrodelna akcija? Boste sodelovali?

prejšnji članek
Karantena spremenila Nandi iz šova Sanjski moški
Resničnostni šovi
Karantena spremenila Nandi iz šova Sanjski moški
naslednji članek
Horoskop: Vaši odnosi se bodo uredili
Zdravje
Horoskop: Vaši odnosi se bodo uredili