požar avto hiša
Svet24.si

V požaru v Radljah ob Dravi uničeni osebni vozili, ogenj zajel tudi hišo

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Marko Potrč priznal, da to zanj ni enostavno

15. 6. 2020; 09.00
Avtor: V.M.
marko potrc

marko potrc foto: revija zvezde

Voditelj se je odpravil na trening, ki zanj še zdaleč ni enostaven. Kljub temu je napore premagal z nasmehom na ustih, zlasti zaradi vzpodbudnega okolja.

Čeprav je Marko Potrč velik športni navdušenec, pa plavanje zanj ne predstavlja majhnega zalogaja. Zakaj je temu tako, je minuli dan zaupal spletnim prijateljem in zapis dopolnil s pohvalo kopališča, ki mu je s svojo urejenostjo  navkljub naporu na obraz pričaralo nasmeh.

»To je velika pohvala! Po dolgem času danes koliko toliko normalen plavalen trening. Ni skrivnost; plavanje zame ni enostavno. Je kar lep zalogaj. Kot mladenič nisem bil plavalec, moja tehnika ima luknje kot švicarski sir in masa tudi ravno ni prijatelj v vodi. Ampak iz določenih razlogov, sem se danes na trening moral odpeljati v Ruše. Ker nekateri, ki so mi precej bližje, so pač zaprti. In ob vsem naporu, ki ga plavanje zame predstavlja, vseeno v tem zelo uživam. Ker imam rad tudi ta šport. Ampak užitek se v Rušah piše z veliko! Urejeno kot iz škatlice. Od vhoda do zadnjega centimetra prostorov. Čistoča, da bi lahko tudi na stranišču, kot se to reče, s tal jedel. Prijeten vonj povsod. Prijazni vsi. Bazen čist, proge pripravljene. Skratka, odlično 5! Tako se to dela. Lahko ste za vzor marsikomu. Ma... vsem! In v takšnih pogojih je tudi ob naporih med treningom lažje imeti nasmešek na ustih!«

prejšnji članek
Saša Einsiedler se vrača v vlogo voditeljice
Svet slavnih
Saša Einsiedler se vrača v vlogo voditeljice
naslednji članek
Inja Zalta si je postrigla lase
Svet slavnih
Inja Zalta si je postrigla lase