pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tisti usodni poljub: Sude zasebno temnolasi model

18. 6. 2020; 10.00
Avtor: V.M.
Melisa Şenolsun

Melisa Şenolsun foto: PR

Poznamo jo kot Sude iz turške serije Tisti usodni poljub. Zasebno je tako drugačna, da bi se na ulici sprehodili mimo nje …

Svetlolaso Sude İplikç, ki je skoraj obsedeno zagledana v solastnika podjetja vrhunske modne obutve Passionis, upodablja 22- letna turška igralka Melisa Şenolsun. Mladenka je v svetu turških serij svež obraz, prvič se je namreč s kamero srečala leta 2015, ko je zaigrala v priredbi serije Ljubke lažnivke (Tatli Küçük Yalancilar ).

Melisa je sicer doslej igrala v petih serijah in dveh filmih, hkrati pa je prisotna v svetu modne fotografije. Kot fotomodel predstavlja premnoge modne zgodbe in pogosto krasi naslovnice svetovno znanih revij.

22-letnica pravzaprav ni svetlolasa, kot jo v teh dneh spremljajo v seriji Tisti usodni poljub. Kot si lahko ogledate na spodnjih utrinkih, ki jih deli na družbenem omrežju, je Melisa rjavolaso, naravno skodrano dekle. Igralka je v enem izmed intervjujev povedala, da klasična lepota v njenih očeh nima večje vrednosti, človeško lepoto namreč vidi zlasti v naravni nepolnosti.

prejšnji članek
Deželak zaradi poraza prejel kazen
Svet slavnih
Deželak zaradi poraza prejel kazen
naslednji članek
Previjalna miza
Zdravje
Previjalna miza