Naj blok stoji na Pavšičevi ulici
Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Vili Resnik lahko k tebi domov prinese čisto nov žar!

19. 6. 2020; 01.34
Avtor: Oglasno sporočilo
Maestro_Vili-6
Velika Roštiljadina radijska nagradna igra ima noro glavno nagrado: k tebi domov pride Vili Resnik, s seboj pa prinese čisto nov žar, ki ga podarja Maestro!

Vse, kar še potrebujete, so odlične sestavine in ščepec pravih začimb. Maestro ima širok izbor, ki doda piko na i ribam, mesu in zelenjavi za žar.

Spremljajte radijski eter Radia Aktual danes med 14:00 in 18:00 - samo še danes imate priložnost zadeti glavno nagrado in si popestriti poletne dni s čisto novim žarom, ki ga podarja Maestro! To pa še ni vse - 

Začimbe so srce vsakega krožnika in to vsak žar mojster dobro ve. Kombinacij je neskončno mnogo, njihove bujne arome, ki navdušujejo vsako brbončico posebej, pa nas lahko popeljejo na najrazličnejše konce sveta. Skrivnost mešanja začimb in kombiniranja njihovih arom in učinkov je starodavna umetnost, recepti za ravno pravšnje mešanice pa cenjena in dobro varovana skrivnost. Provansalske začimbe vam bodo na krožniku tako dobro pričarale magično Francijo, da si boste z lahkoto predstavljali, da se sprehajate med polji sivke. Mediteranska  mešanica začimb je najboljša na svežih ribah in popečeni zelenjavi, ob spremljavi paradižnika in bazilike in, seveda,  dobrega kozarca vina. Za tiste, ki radi zatisnete oči in potujete na najbolj oddaljene kraje, pa so prave eksotične začimbe – orientalske, kot iz tisoč in ene noči, ali barvite, indijske začimbe za domač kari.

Pri Maestru najdemo številne mešanice svežih začimb po preizkušenih recepturah, ki bodo na vaši mizi ustvarile harmonijo okusa, vam pa olajšale pripravo slastnih obrokov.

Za prave žar mojstre pa je odlična novica ta, da Maestro ponuja fantastične mešanice začimb za peko na žaru, ki so nepogrešljivi del v vašem poletnem naboru začimb, so priročno pakirane, da jih lahko enostavno uporabljate na pikniku, vaši žar specialiteti pa dodajo popoln zaključek! Pripravljene so tako, da ustrezajo mesu, ribi, ali pa se popolnoma zlijejo z zelenjavo na žaru.

Samo še ščepec – pa je Roštiljada popolna!

prejšnji članek
Tako lahko lonček kave polepša dan
Kulinarika
Tako lahko lonček kave polepša dan
naslednji članek
Indira Ekić se je razveselila dojenčka
Svet slavnih
Indira Ekić se je razveselila dojenčka