erika znidarsic 1 Dobra karma

'Pri denarju ni čustev,' trdi voditeljica, ki je ...

Tanja Ribič z mamo Jožico Svet24.si

Tanja je trepetala za mamo, ki je zbolela za ...

marjan sarec pl6 Reporter.si

Šarec si je premislil: novo prehodno vlado bi bil...

Mihael Karner Svet24.si

V Ameriki iskan zločinec, v Ljubljani ugleden ...

aleš-hojs Necenzurirano

Janševo reševanje vojaka Hojsa

image0 Odkrito.si

Tanja Fajon: "Janša je napadalen."

nika-zorjan, draga-korona Njena.si

Nika Zorjan postala seksi blondinka, oboževalci ...

Tako lahko lonček kave polepša dan
| Oglasno sporočilo

Tako lahko lonček kave polepša dan

Barcaffe, Barcaffe

Kaj pa, če bi bil danes lep dan za sanjarjenje ali pa fotkanje ali pa za to, da se imamo radi? Kaj pa, če bi bil vsak dan tak? Za to res ne potrebujemo veliko. Dovolj je že lepa misel ali pa skodelica dišeče kave, s katero sebi in najbližjim polepšamo dan.

No, lahko pa je tudi oboje. Z Barcaffè&GO, najbolj priljubljeno kavo za s sabo, je vsak dan lepši. Vrhunski kavni napitki namreč z mešanico vrhunskih kavnih zrn, ki so zmleta za vsak lonček posebej, ne razvajajo le naših čutov. Vsak lonček črnega espressa, slastnega capuccina ali kremaste bele kave nosi še sporočilo za lep dan. Naj bo čudovit dan za štetje zvezd, za gledanje filmov, za še eno kavo, za dober komad, za objeme ali pa crkljanje mačk in psov, Barcaffè ga kavoljubom lepša že 50 let.

Zakaj ne bi misli za lepši dan delili in še nekomu polepšali dan? Komu in kako ga je polepšal simpatični pevec Žan Serčič, lahko preverite na njegovem Instagram profilu. Zase in bližnje pa skočite v najbližji Barcaffèjev kavni kotiček po lonček lepih misli in slastnega kavnega napitka po svojem okusu. Tako dobro se je sprehajati skozi dan pozitivno naravnan, ne glede na to, kje smo in kaj počnemo. Kako čudovito bi bilo, če bi bilo vsak dan lep. Ne le za nas, za vse.