stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Brata Piletič obdana s samimi lepoticami

22. 6. 2020; 08.00
Avtor: K.M.
BQL

Bql foto: Darja Štravs Tisu

Priljubljena glasbenika sta rada v dobri družbi.

Brata Piletič, ki ustvarjata pod imenom BQL, sta oboževalce presenetila z novim videospotom in pesmijo Ko bo to za nama. Pesem je nastala v projektu Radia 1 in blagovne znamke Orbit, Čas, da zablestiš, pri njej pa so z back vokali sodelovali tudi poslušalci. V okviru avdicije se je prijavilo kar 300 nadebudnih mladih pevcev. Peščica izbranih se danes tako že lahko pohvali s sodelovanjem s ta hip najbolj vročima slovenskima glasbenikoma. V videospotu pa sta glasbenika obdana s številnimi lepoticami, ki so se jima pridružile na snemanju. Rok in Anej sta pesem predstavila v jutranjem programu Denis Avdić Show na Radiu 1, ki je v živo oddajal z Debelega Rtiča. 

Zgodba o poletni romanci, združeni s poletnimi reggaeton ritmi, je svež pristop dua BQL. V novi glasbeni zgodbi sta združila moči s številnimi talenti, ki sta jih Rok in Anej iskala po Sloveniji v sklopu akcije Čas da zablestiš 2020. Videospot je bil posnet v Čokoladni vasi na Limbuškem nabrežju na Štajerskem, več kot 25 članska ekipa na snemanju videa pa je v ritmih 'KO BO TO ZA NAMA' uspešno ustvarila nepozabno poletno vzdušje po katerem vsi hrepenimo; druženje s prijatelji, zabava ob bazenu, poletna romanca, predvsem pa preplesane kratke noči.

Korošca pa sta se za videospot tokrat prvič odrezala tudi kot plesalca. V plesnih parih sta zaplesala v latino ritmih ob Plesni šoli Leaders Unified, s katerimi sta se na snemanje pripravljala več kot mesec dni. Priprave na ples so jima, kot pravita sama, vzele več časa, kot snemanje pesmi. »Brez muje se še čevelj ne obuje,« je plesno izkušnjo pokomentiral Anej, ki je skupaj z Raayem tudi napisal skladbo, ki jo danes pošiljata tudi na radijske postaje.

To je že druga predpoletna pesem priljubljenega dvojca, saj sta pred mesecem dni že navdušila s pesmijo Na frišno, ki se na YouTubu že približuje milijonu ogledov. 

prejšnji članek
Alenka Košir: Slovenije ne poznam tako dobro, kot bi si jo želela poznati
Življenjski slog
Alenka Košir: Slovenije ne poznam tako dobro, kot bi si jo želela poznati
naslednji članek
Zala in Gašper navdušila oboževalce
Svet slavnih
Zala in Gašper navdušila oboževalce