državna meja
Svet24.si

Italija bi prekinila schengenski sporazum s Slovenijo

1695633573-dsc09685-1695633263267
Necenzurirano

Predsednico republike zapušča ključni sodelavec

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Lea Sirk prekipeva od zaljubljenosti

25. 6. 2020; 10.00
Avtor: Revija Zvezde Lady / B.P.
lea sirk

lea sirk foto: Promocijski material

Lea Sirk bo še naprej navijala za košarkarja Alena Hodžića, pa čeprav bo morala po novem hoditi na njegove tekme v Ljubljano.

V začetku marca je prišla na dan novica, da se je pevka Lea Sirk razšla s svojim dolgoletnim partnerjem, glasbenim producentom Gabrom Radojevičem, s katerim ima dva otroka, in da je sveže zaljubljena v košarkarja Alena Hodžića. Alen, ki je tudi slovenski košarkarski reprezentant in je tri sezone več kot uspešno nosil dres kapetana koprskega košarkarskega kluba, je konec maja začel igrati za Cedevito Olimpijo, zato so se mnogi radovedneži spraševali, kaj to pomeni za njegovo ljubezensko zvezo z Leo Sirk.

»Znano je, da se Alen zaradi prestopa v nov klub seli v Ljubljano, nihče natančno ne ve, kaj se dogaja med njim in Leo,« smo izvedeli od vira blizu pevke, ki je namigoval celo na to, da sta se morda razšla. A zdaj je jasno, da sta zaljubljena golobčka še vedno skupaj, saj smo ju opazili z roko v roki na slovenski Obali. Se pa ob tem vsem poraja vprašanje, kaj za njuno zvezo pomeni Alenova selitev v Ljubljano. Kako trdna je ta v resnici, pa bo pokazal čas.

prejšnji članek
Skrivnostni plesalec Davida Amara
Svet slavnih
Skrivnostni plesalec Davida Amara
naslednji članek
Nika Zorjan navdušuje s seksi fotografijami
Svet slavnih
Nika Zorjan navdušuje s seksi fotografijami
#obraziavenija
obraziavenija