cg_zdravstveni_domovi
Svet24.si

Prihodki v zdravstvu so se v petih letih povečali za skoraj milijardo evrov

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj
Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. Kdo je kriv za to?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Družina Luke Jezerška doživela še en uspeh

24. 6. 2020; 06.00
Avtor: K.M.
luka jezersek

Luka Jezeršek foto: Mediaspeed

Kljub karanteni in slabšemu prometu v njihovi primarni dejavnosti, družina Jezeršek širi svoj posel.

Zadnji meseci so bili za panogi gostinstva in turizma zelo težki, kar so občutili tudi pri družini Jezeršek. Kljub padcu prometa pa niso počivali, ampak so iskali nove rešitve. Podjetje Jezeršek gostinstvo dokazuje, da za njihovimi uspehi – Dvor Jezeršek je namreč pred kratkim prejel tudi prestižno nagrado »The Plate Michelin« – stoji številčna ekipa strokovnjakov in sodelavcev, ki svoje delo opravljajo z ljubeznijo do slovenske kulinarike in tradicije. Poleg brezplačnih videodelavnic, ki so jih objavljali na družbenih omrežjih v času karantene, so zasnovali novo storitev Jezeršek e-catering, uspešni pa so bili tudi na javnem razpisu za najem Gostilne Na gradu in Grajske kavarne na Ljubljanskem gradu. 

Luka Jezeršek je izjemno ponosen na očeta in mamo ter na vse tri brate Martina, Jureta in Roka. foto: Osebni arhiv

»Čez noč smo poslovanje popolnoma zaustavili. Trenutno je prezgodaj govoriti o posledicah, saj se bo realno stanje pokazalo šele po oživitvi poslovanja. Kot vsaka kriza bo tudi ta poskrbela za selekcijo na trgu. Še posebej bo to veljalo za gostinsko-turistična podjetja. Preživeli bodo najboljši, in prepričani smo, da smo mi med njimi,« je povedal Martin Jezeršekgeneralni direktor.

V podjetju Jezeršek gostinstvo so tako konec maja predstavili idejo, ki je v njihovi hiši zorela kar nekaj časa: storitve cateringa so delno prestavili tudi na splet in tako izboljšali uporabniško izkušnjo pri naročanju pogostitev za različne tipe priložnosti (poslovne sestanke, timbildinge, brunche, kosila, praznovanja …), pri katerih za pripravo in postrežbo nepozabne pogostitve naročniki ne potrebujejo strežnega osebja.

Kakovost podjetja še dodatno potrjuje dejstvo, da je bilo podjetje Jezeršek gostinstvo izbrano za najugodnejšega ponudnika javnega zbiranja ponudb za oddajo poslovnega prostora – Gostilne Na gradu in Grajske kavarne na Ljubljanskem gradu. Gostilna Na gradu bo tako pod taktirko Jezerškovih svoja vrata odprla 30. 6. 2020. Predvidoma do začetka prihodnjega leta bo prehodno obdobje, nato si bo Jezeršek gostinstvo prizadevalo doseči postavljene cilje in kot novi najemnik uresničiti svojo vizijo. Grajska kavarna na Ljubljanskem gradu bo vrata gostom odprla 15. 7. 2020.

prejšnji članek
Luko Basija zgodaj zjutraj pred radiem pričakale oboževalke
Svet slavnih
Luko Basija zgodaj zjutraj pred radiem pričakale oboževalke
naslednji članek
Ditka odhaja proti soncu
Svet slavnih
Ditka odhaja proti soncu