Mile Ćulibrk
Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Blaž Švab: Zahvala porodnišnici za pomoč pri najlepšemu trenutku

29. 6. 2020; 09.00
Avtor: K.M.
blaz svab

Blaž Švab foto: osebni arhiv

Modrijani so novo pesem Ime očeta posvetili Porodnišnici Celje. Vsak verz pesmi Ime očeta je nastal po resnični zgodbi. Za Modrijane je najpomembnejša tista zgodba, ki jo bo ta pesem porodila v poslušalcih.

Pesem so Modrijani že izvajali na koncertih Modrijani osebno, v mesecu februarju, tik pred epidemijo. Snemanje pesmi in spota so morali prekiniti za nekaj mesecev, zato so presrečni, da jim je še pred poletjem uspelo dokončati izdelek, ki jim res veliko pomeni. "Pesem Ime očeta Modrijani posvečamo Porodnišnici Celje. Hvaležni smo, saj so nam prijazni in strokovni delavci pomagali pri najlepših trenutkih v naših življenjih. Še posebej, ker so nam pomagali, da so svoja življenja na najlepši način začeli naši mali Modrijani in dve Modrijanki. Nikoli ne bomo pozabili, kaj so storili za nas," je o pesmi povedal član Modrijanov, Blaž Švab

Glasbo za pesem je napisal Matjaž Vlašič, besedilo Modrijan Blaž Švab, zato številni verjamejo, da je pesem ravno njegova zgodba, saj je pred kratkim prvič postal oče. 

prejšnji članek
Horoskop: Odmaknite se od družbe, ki v vas ne vidi nič dobrega
Horoskop
Horoskop: Odmaknite se od družbe, ki v vas ne vidi nič dobrega
naslednji članek
Voditeljica Tara Zupančič navdušila v kopalkah
Svet slavnih
Voditeljica Tara Zupančič navdušila v kopalkah