900469_089-cigareti2
Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Po težkem boju s koronavirusom, umrl ameriški gledališki igralec

6. 7. 2020; 12.00
Avtor: K.M.
Nick Cordero, Amanda Kloots

Nick Cordero, Amanda Kloots foto: Profimedia

Okužba z novim koronavirusom je marca močno načela zdravje ameriškega igralca, ki je zdaj izgubil svojo bitko za življenje. Novico je z javnostjo delila njegova žena.

Zdravstveno stanje igralca Nicka Cordera, ki je nastopal predvsem na odrih Broadwaya, se je po okužbi z novim koronavirusom močno poslabšalo. Igralca so konec marca sprejeli na oddelek intenzivne nege, ko je imel hude težave z dihanjem. Najprej so mu diagnosticirali pljučnico, saj sta bila dva testa za bolezen Covid-19 negativna, tretji pa je potrdil prisotnost virusa. V aprilu se je njegovo stanje močno poslabšalo, že takrat pa naj bi se boril za življenje. Ker je naprava, ki je pomagala srcu in pljučem, da opravljajo svoje delo, preprečevala ustrezno prekrvavitev desne noge, so morali to odrezati. 

Kljub temu, da je konec aprila premagal bolezen Covid-19, je ta njega, njegovo telo in organe močno prizadela oziroma oslabela, kljub številnim vzponom in padcem v zadnjem mesecu, pa se je telo očitno vdalo. "Bog ima zdaj pri sebi še enega angela. Moj dragi mož je danes zjutraj preminil, obkrožen je bil z ljubeznijo njegove družine. moje srce je zlomljeno, ne morem si predstavljati naših življenj brez njega," je namreč na Instagramu zapisala njegova žena Amanda Kloots.

Igralec je za sabo pustil ženo Amando Kloots, s katero sta se poročila leta 2017 in enoletnega sina. Zaenkrat še ni znano, ali se je Nick Cordero spoprijemal še s kakšnimi drugimi boleznimi, ali je a celotne hude težave z njegovim zdravjem kriva ravno bolezen Covid-19. 

prejšnji članek
Tedenski horoskop: Hvaležni boste za mir
Horoskop
Tedenski horoskop: Hvaležni boste za mir
naslednji članek
Politični triler o umetni inteligenci, oblasti in družbenem nadzoru
Svet slavnih
Politični triler o umetni inteligenci, oblasti in družbenem nadzoru
#obraziavenija
obraziavenija